Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το νέο Golf

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το νέο Golf

Πρεμιέρα του νέου Golf στην Ελλάδα, αλλά και πέντε νέων ακόμα μοντέλων του Γερμανού κατασκευαστή.

Στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 κάνει το ντεμπούτο του το νέο Golf, που διανύει πλέον την όγδοη γενιά του. Το μοντέλο εισέρχεται στη νέα εποχή και είναι διασυνδεδεμένο, προνοητικό, ευφυές και εξηλεκτρισμένο. Αξίζει να τονιστεί πως οι φίλοι του αυτοκινήτου θα το δουν πρώτοι πριν από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Ταυτόχρονα, στην ‘Εκθεση κάνουν το ντεμπούτο τους και άλλα πέντε μοντέλα, που είναι:

-Το νέο T-Roc R, ισχυρό όσο ένα γνήσιο σπορ μοντέλο, πρακτικό όσο ένα ευέλικτο SUV. Με ισχύ 300 ίππων το compact T-Roc R επιταχύνει από στάση έως τα 100 χ.α.ω. σε μόλις 4,8 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα – χωρίς ηλεκτρονικό περιορισμό – φτάνει τα 250 χ.α.ω.

-Το νέο T-Roc Cabriolet, ένα μοντέλο που ανοίγει νέους ορίζοντες στα SUV. Ως το πρώτο cabriolet μοντέλο στα compact SUV, το νέο T-Roc Cabriolet συνδυάζει την εμφάνιση και τη δυναμική των «συμβατικών» SUV με την οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή.

-Το νέο Tiguan Allspace, με μεγαλύτερες διαστάσεις από το «κλασσικό» Tiguan, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα άνετης φιλοξενίας επτά επιβατών.

-Το νέο e-up! με αυτονομία 260 χιλιομέτρων, που φιλοδοξεί να γίνει η πιο ρεαλιστική και προσιτή επιλογή compact διαστάσεων σε μια νέα και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά. Με αυξημένη πλέον αυτονομία, το νέο e-up! μπορεί να αποδειχθεί το ιδανικό όχημα για οικονομική μετακίνηση όχι μόνο στην πόλη, αλλά και έξω από αυτήν.

-Το νέο Passat GTE, η plug-in υβριδική έκδοση του νέου μοντέλου. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου ικανού να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με άνεση και ασφάλεια, παράλληλα με υψηλές επιδόσεις και μοναδική οικονομία.

Αναφορικά με το Polo, εκτίθεται σε τρεις διαφορετικές προτάσεις, που είναι οι TGI, με καύσιμο το φυσικό αέριο για μεγάλη οικονομία, TSI R-Line για πιο σπορ παρουσία και αίσθηση και GTI για κορυφαίες επιδόσεις.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι φίλοι της φίρμας μπορούν να επωφελούνται από το προωθητικό πρόγραμμα Deal Days by Volkswagen, για την απόκτηση ενός μοντέλου της φίρμας σε προνομιακές τιμές.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ