Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Πέραν της χορηγίας της εταιρείας, η ομάδα της Volkswagen Running Team είχε και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Spetses Mini Marathon, το οποίο φιλοξενήθηκε στο νησί των Σπετσών. Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης, ήταν η Volkswagen, που παρέταξε έναν στόλο από μοντέλα της μάρκας, με ένα ηλεκτρικό e-Golf, μηδενικών ρύπων, να φροντίζει για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων.

Παράλληλα, στην πλατεία Ποσειδωνίου, ένα T-Cross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα T-Roc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού, που από τη μεριά τους είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό, με έπαθλο long week-ends με τα δύο μοντέλα.

Αναφορικά με τον αγώνα, το «παρών» έδωσε και η Volkswagen Running Team, απαρτιζόμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, έχοντας τη συνδρομή των αθλητών Γιώργου Λουφέκη, Γιώργου Ρουκλιώτη και Νάντιας Συντζανάκη, όπως επίσης της παρουσιάστριας/instagrammer Ευαγγελίας Τσιορλίδα και του ραδιοφωνικού παραγωγού και YouTuber, Σπύρου Μαργαρίτη.

Η ομάδα κατάφερε να τερματίσει τρίτη σε σύνολο περίπου 90 εταιρικών, με τον Λουφέκη και τη Συντζανάκη να τερματίζουν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες στα 25 χιλιόμετρα και τον Ρουκλιώτη τρίτο στα 10.

Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-Volkswagen, δήλωσε: «Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής και δημοφιλίας, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε φέτος και το Spetses Mini Marathon 2019 και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες».

Πηγή: KOSMOCAR-Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ