H Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

H Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Πέντε θεματικές ενότητες για την εταιρεία στην Έκθεση, που φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, από τo Σάββατο 9 έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» παρευρίσκεται η Ford, η οποία έχει χωρίσει το περίπτερό της σε πέντε θεματικές ενότητες, η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα, μοντέλα και ενδιαφέρον.

Πέραν των Fiesta ST-Line και Focus ST-Line, στη θεματική γωνία Ford Performance, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά το Fiesta ST, τη Mustang, καθώς και το Ranger Raptor των 213 ίππων.

Στην ενότητα Crossover εκτίθενται τα Fiesta Active και Focus Active, ενώ σε αυτή των SUV, τα EcoSport και Kuga. Στην Built Ford Tough δεσπόζουν τα Edge και Ranger Wildtrack, ενώ στην πέμπτη, που ονομάζεται Go Electric, ο επισκέπτης μπορεί να δει τα ηλεκτρικά Ford, με πρώτο, το νέο υβριδικό Puma mHEV, που έρχεται στη χώρα μας την επόμενη χρονιά.

Στο περίπτερο, παρέχονται πληροφορίες για το νέο υβριδικό Kuga PHEV, το αμερικάνικο υβριδικό Ford Explorer PHEV των 450 ίππων, αλλά και για τα νέα  υβριδικά Focus mHEV και Fiesta mHEV, που θα συνδυάζουν από τη νέα χρονιά τη δυναμική ενός 1.0L EcoBoost κινητήρα απόδοσης 155 ίππων με τις αρετές ενός ήπια υβριδικού συστήματος κίνησης.

Τέλος, μέσω του προγράμματος Ford Blue Days, γίνονται γνωστές λεπτομέρειες απόκτησης ενός μοντέλου της εταιρείας, ενώ τα Fiesta, Focus, Ecosport, Kuga, και Ranger προσφέρονται για test drive.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ