Από 17.900€ το νέο Nissan Juke στην Ελλάδα

Από 17.900€ το νέο Nissan Juke στην Ελλάδα

Το νέο Nissan Juke θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του τρέχοντος έτους, στις εξοπλιστικές εκδόσεις Energy, Acenta, N-Connecta, N-Design και Techna.

Οι τιμές του νέου Nissan Juke ξεκινούν από τις 17.900€ για την αρχική έκδοση Energy με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και από τις 20.900€ με το αυτόματο κιβώτιο επτά  ταχυτήτων DCT (διπλού συμπλέκτη), στην έκδοση Acenta.

Με το ProPILOT και τη συνδεσιμότητα, το Juke φέρνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Τροφοδοτείται από έναν αποδοτικό, 3κύλινδρο  DIG-υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα του  1,0 λίτρου, ισχύος 117 PS, που συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή εναλλακτικά με ένα σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) επτά σχέσεων με paddles. Τα προγράμματα οδήγησης είναι τα Eco, Standard και Sport.

Με το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, οι επιβάτες του νέου Juke, μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi.

Επιπλέον, το Juke προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογιών ασφάλειας, όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια πρεμιέρα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση, θα είναι διαθέσιμη στο Juke για πρώτη φορά.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ