Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς το νέο Peugeot 208

Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς το νέο Peugeot 208

Το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή έλαβε τη διάκριση από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα».

Τη διάκριση Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» έλαβε το νέο Peugeot 208. Μέλη της επιτροπής είναι 26 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, που ψηφίζουν βάση κριτηρίων όπως η τεχνολογία, η καινοτομία, οι επιδόσεις, η ασφάλεια, καθώς και το κόστος κτήσης και χρήσης.

Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει από το τολμηρό design και την επιθετική προσωπικότητά του. Διατίθεται με κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 340 χιλιόμετρα.

Εντός καμπίνας, ξεχωρίζει το Peugeot i-Cockpit που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D, καθώς και μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης. Χάρη στη μείωση του βάρους, στη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής και του μοτέρ, αλλά και τη μειωμένη αντίσταση κύλισης, το αυτοκίνητο εκμπέμπει λιγότερους ρύπους.

Πηγή: Peugeot

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ