2019 Alfa Romeo Giulia

2019 Alfa Romeo Giulia

Με το μότο «η μηχανική των συναισθημάτων», η Alfa Romeo παρουσιάζει την Giulia σε έξι εκδόσεις, εφοδιαζόμενες με ισχυρούς κινητήρες, πολλές επιλογές αποχρώσεων, που φανερώνουν το στιλ και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Στην έκδοση Ti Sport, στάνταρ είναι οι αλουμινένιοι τροχοί 19 ιντσών με πέντε οπές, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό στην Quadrifoglio, είναι οι ανοδιωμένες […]

Με το μότο «η μηχανική των συναισθημάτων», η Alfa Romeo παρουσιάζει την Giulia σε έξι εκδόσεις, εφοδιαζόμενες με ισχυρούς κινητήρες, πολλές επιλογές αποχρώσεων, που φανερώνουν το στιλ και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Στην έκδοση Ti Sport, στάνταρ είναι οι αλουμινένιοι τροχοί 19 ιντσών με πέντε οπές, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό στην Quadrifoglio, είναι οι ανοδιωμένες δαγκάνες με το κόκκινο λογότυπο Alfa Romeo και τα αναδιπλούμενα καθίσματα αναλογίας 40/20/40, με ένα νέο, τρίτο προσκέφαλο.

Νέες επιλογές

-Αλουμινένιοι τροχοί 17 ιντσών σε απόχρωση Bright Cerchio-Giulia

-Αλουμινένιοι τροχοί 19 ιντσών σχεδιασμού «Υ»-Giulia-Sport και Ti

-Απόχρωση Lipari γκρι μεταλλικό-Giulia και Ti

-Απόχρωση Imola τιτάνιο μεταλλικό-Giulia και Ti

-Εσωτερικό Ice/Ice-Giulia, Sport και Ti

-Προηγμένο σύστημα συναγερμού-Όλες οι εκδόσεις

-Θερμαινόμενα πίσω καθίσματα-Όλες οι εκδόσεις

Νέα πακέτα

Nero Edizione

 Giulia και Ti: Σκούρα γρίλια σχήματος V, σκουρόχρωμα καλύμματα καθρεπτών, σκούρα πλαίσια προβολέων, μαύρα περιβλήματα παραθύρων, σκούρες απολήξεις, σκούρα λογότυπα, μονοχρωματικά τάσια στους τροχούς, χρωματιστές δαγκάνες (κόκκινες, μαύρες ή κίτρινες) και σκουρόχρωμοι τροχοί από αλουμίνιο, πέντε οπών.

Sport ή Ti Sport: Σκούρα γρίλια σχήματος V, σκουρόχρωμα καλύμματα καθρεπτών, σκούρα πλαίσια προβολέων, σκούρες απολήξεις, σκούρα λογότυπα, μονοχρωματικά τάσια στους τροχούς και σκουρόχρωμοι τροχοί από αλουμίνιο, πέντε οπών.

Quadrifoglio: Σκούρα γρίλια σχήματος V, σκουρόχρωμα καλύμματα καθρεπτών και σκούρα λογότυπα (στα αυτοκίνητα με τους Tecnico ή τους τροχούς αλουμινίου πέντε οπών).

Ti Sport Carbon (Giulia Ti Sport)

Περιλαμβάνει τροχούς 19 ιντσών από αλουμίνιο, με πέντε οπές, γρίλια, καλύμματα καθρεπτών και μαρσπιέ από ανθρακόνημα, σκούρες απολήξεις, σκούρα λογότυπα, σκούρα πλαίσια προβολέων, μονοχρωματικές τάπες στους τροχούς, δερμάτινο εσωτερικό και αντιθετική ραφή στις ταπετσαρίες των θυρών, ανθρακονημάτινο εσωτερικό φινίρισμα και κατώφλια με φως, κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Exterior Carbon Fiber Package (Giulia Quadrifoglio)

Γρίλια και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα και σκούρα λογότυπα (στα αυτοκίνητα με τους Tecnico ή τους τροχούς αλουμινίου πέντε οπών).

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με στάνταρ δερμάτινη επένδυση στο σαλόνι, Apple CarPlay και Android Αuto, passive entry, remote start, προβολείς bi-xenon με φώτα ημέρας LED (και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι LED), DNA προφίλ οδήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Οι Giulia και Ti διατίθενται με τον εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, 2λιτρο, άμεσης έγχυσης turbo κινητήρα, απόδοσης 280 ίππων, με 414Nm ροπή, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει έως τα 100 χ.α.ω. σε 5,1δλ., με την τελική να αναπτύσσεται έως τα 240. Όλα τα αμαξώματα sedan εφοδιάζονται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ με τη χρήση των paddles, οι αλλαγές γίνονται σε διάστημα λιγότερο των 100 milliseconds.

Αναφορικά με την Quadrifoglio, ο κινητήρας είναι από τη Ferrari, 2,9 λίτρων, 6κύλινδρος, διάταξης V, twin-turbo, ισχύος 505 ίππων. Επιτρέπει στο όχημα να φτάσει τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε 3,8δλ και να αναπτύξει ταχύτητα 307 χ.α.ω. Η αναλογία βάρους/ισχύος είναι πάρα πολύ υψηλή (3/1) και με το νέο σύστημα πίσω κίνησης χάρη στην αρχιτεκτονική του και την παρουσία ελαφρών υλικών, το αυτοκίνητο γίνεται ακόμα πιο ανταποκρινόμενο.

Από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένα το καπό, η οροφή, το σπόιλερ και ο ενεργός διαχωριστής ροής αέρα. Η ανάρτηση είναι προσαρμοζόμενη, το DNA Pro διαθέτει το προφίλ Race Mode, ενώ η έκδοση από εκεί και πέρα, περιλαμβάνει σύστημα κατανομής ροπής, ηχοσύστημα της Harmon Kardon, λεπτομέρειες στο εσωτερικό από ανθρακόνημα, Forward Collision Warning-Plus, σύστημα πλοήγησης 3D και πολλά άλλα.

Τα μοντέλα

Giulia

Giulia Sport

Giulia Ti

Giulia Ti Sport

Giulia Ti Lusso

Giulia Quadrifoglio

Εξωτερικές αποχρώσεις

Alfa μαύρο

Alfa λευκό

Alfa κόκκινο

Silverstone γκρι μεταλλικό

Stromboli γκρι μεταλλικό

Vesuvio γκρι μεταλλικό

Vulcano μαύρο μεταλλικό

Misano μπλε μεταλλικό

Montecarlo μπλε μεταλλικό

Lipari γκρι μεταλλικό

Imola τιτάνιο μεταλλικό

Monza κόκκινο μεταλλικό

Κόκκινο Competizione Tri-coat

Trofeo λευκό Tri-coat

Εσωτερικές αποχρώσεις

Μαύρο/Tan (δύο τόνων)

Μαύρο/Κόκκινο (δύο τόνων)

Ice/Ice (δύο τόνων)

Μαύρο/Ice (δύο τόνων) με σκούρα γκρι αντιθετική ραφή

Crema (στην έκδοση Lusso)

Μαύρο με σκούρα γκρι αντιθετική ραφή (στην έκδοση Quadrifoglio)

Μαύρο με κόκκινη αντιθετική ραφή (στην έκδοση Quadrifoglio)

Μαύρο με πράσινη και λευκή αντιθετική ραφή (στην έκδοση Quadrifoglio)

Μαύρο/Κόκκινο (δύο τόνων) με κόκκινη αντιθετική ραφή (στην έκδοση Quadrifoglio)

Μαύρο/Ice (δύο τόνων) με πράσινη και λευκή αντιθετική ραφή (στην έκδοση Quadrifoglio)

Πηγή: Alfa Romeo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ