«Sky View» από την Bugatti

«Sky View» από την Bugatti

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν περισσότερο τη διαδρομή τους με την Chiron και το πακέτο «Sky View», δίνει η Bugatti στους κατόχους του μοντέλου. Καθώς, περιλαμβάνει δύο γυάλινα πάνελ στην οροφή του οχήματος. Κάθε ένα από αυτά έχει μήκος 65 εκατοστά και πλάτος 44 και βρίσκονται πάνω από τα κεφάλια των επιβατών. Αυτά τα πάνελ είναι […]

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν περισσότερο τη διαδρομή τους με την Chiron και το πακέτο «Sky View», δίνει η Bugatti στους κατόχους του μοντέλου. Καθώς, περιλαμβάνει δύο γυάλινα πάνελ στην οροφή του οχήματος.

Κάθε ένα από αυτά έχει μήκος 65 εκατοστά και πλάτος 44 και βρίσκονται πάνω από τα κεφάλια των επιβατών. Αυτά τα πάνελ είναι κατασκευσμένα από πολυστρωματικά φύλλα λεπτού γυαλιού, τεσσάρων στρωμάτων.

Κάθε στρώμα πληροί μεμονωμένες απαιτήσεις. Πρώτον, ο θόρυβος του αέρα μειώνεται και δεύτερον, η υπέρυθρη ακτινοβολία αντανακλάται μακριά από το όχημα, δίχως να επηρεάζει τη θερμοκρασία στην καμπίνα. Επιπλέον, το γυαλί, χάρη στον χρωματισμό του, αποτρέπει την αντανάκλαση και προστατεύει την ιδιωτική ζωή των επιβαινόντων, ενώ τέλος, η υπεριώδης ακτινοβολία φιλτράρεται.

Αναφορικά με την ασφάλεια, σε περίπτωση σύγκρουσης, η ακαμψία του «Sky View» είναι τέτοια, που προστατεύει τις επιβάτες. Επίσης, προσφέρεται περισσότερος χώρος για τα κεφάλια τους, που ανέρχεται στα 2,7 εκατοστά.

Η Bugatti θα παρουσιάσει το «Sky View» στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου στο Μοντερέι της Καλιφόρνια.

Πηγή: Bugatti

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ