Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η ανακοίνωση του Λαρεντζάκη από τον Ολυμπιακό αποτελεί επιθετική ενέργεια στην αλήθεια εκείνων που έλεγαν ότι δεν υπολογίζεται.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mc Laren 720S

Η μία και μοναδική McLaren 720S MSO έκλεψε την παράσταση στην έκθεση στο Ντουμπάι.

Mc Laren 720S | to10.gr

Το εντυπωσιακό supercar εξελίχθηκε στο πλαίσιο της McLaren Special Operations (MSO) και πέρα από τις κορυφαίες του επιδόσεις, ανέλαβε και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος χάρη στις μοναδικές σχεδιαστικές πρακτικές και επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, το 720S ήταν το επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης στο Ντουμπάι (14-18 Νοεμβρίου) καθώς αποκαλύφθηκε σε μαύρη βαφή Zenith με σατινέ φινίρισμα. Οι ζάντες αλουμινίου σε χρυσό χρώμα, ο χρυσός κινητήρας 24 καρατίων και τα χρυσά εσωτερικά εξαρτήματα συμπληρώνουν το εξωτερικό χρώμα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σχεδιάστηκε από τη McLaren Operations (MSO).

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η επιγραφή με το απόφθεγμα του ιδρυτή της McLaren, Bruce McLaren: «Η ζωή μετριέται σε επιτεύγματα, όχι μόνο σε χρόνια». Είναι, μάλιστα, σε χρυσή αραβογράμματη γραφή και πλήρως εναρμονισμένη σχεδιαστικά με τον ορίζοντα του Ντουμπάι.

Η MSO προσέθεσε εξωτερικές πινελιές αναβάθμισης μερών από ανθρακονήματα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι εισαγωγές του αέρα του εμπρός μέρους, ο επανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρα και η οροφή.

Ο κινητήρας, δε, είναι  ένας 4.0 V8 twin-turbo ικανός να εξασφαλίσει επιτάχυνση 0 – 200 km/h σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα και ως τα 341 km/h της τελικής.