Οι BMW X3 M και X4 M στο Νίρμπουργκρινγκ

Οι BMW X3 M και X4 M στο Νίρμπουργκρινγκ

Η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των τετρακίνητων μοντέλων υψηλών επιδόσεων και παρουσίασε τα δύο μοντέλα, στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης αγώνων DTM, καμουφλαρισμένα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων DTM στο Νίρμπουργκρινγκ που έγιναν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η BMW παρουσίασε, στα πλαίσια δοκιμαστικής οδήγησης, καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Πρόκειται για μοντέλα X3 M και X4 M, δύο ακόμα εκδόσεων της οικογένειας Χ, τα οποία ολοκλήρωσαν το σετάρισμα του πακέτου Μ, που περιλαμβάνει το σύστημα κίνησης, την ανάρτηση και την αεροδυναμική.

Με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο τμήμα, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα Μ και σύστημα εξαγωγής με τέσσερις απολήξεις ενσωματωμένες στην πίσω ποδιά, τα αυτοκίνητα ήδη φέρουν τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου Μ, με το στοιχείο που ξεχωρίζει, να είναι ο νέος 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας, τεχνολογίας M TwinPower Turbo.

Αξίζει να τονιστεί πως οι BMW X3 M και X4 M διαθέτουν την τεχνολογία M xDrive, που μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις. Το εν λόγω σύστημα 4κίνησης, προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και κατανομή ροπής, ενώ με το ενεργό πίσω διαφορικό Μ, τα οχήματα διατηρούν τη σταθερότητά τους στις στροφές, είναι ευέλικτα και η συμπεριφορά τους προβλέψιμη.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ