H Ford επενδύει στην Ισπανία

H Ford επενδύει στην Ισπανία

Η Ford συνεχίζει να επενδύει στη Βαλένθια καθιερώνοντας την Ισπανία ως στη χώρα ως μια από τις σημαντικότερες περιοχές παραγωγής της στην Ευρώπη.

Με τις πωλήσεις του Kuga να αυξάνονται συνεχώς, η Ford προχωρά στην επένδυση πάνω από 750 εκατομμύρια ευρώ, μεταξύ άλλων για την παραγωγή της επόμενης  γενιάς του Kuga στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Η νέα επένδυση ανεβάζει το συνολικό ποσό που έχει επενδυθεί στις δραστηριότητες της Ford στη Βαλένθια σε περίπου 3 δισεκατομμύρια Ευρώ από το 2011. Η Βαλένθια θα είναι το εργοστάσιο παραγωγής της επόμενης γενιάς Kuga.

Τόσο η ισπανική κυβέρνηση όσο κι η περιφερειακή της Βαλένθια (Generalitat Valenciana) υποστηρίζουν τη νέα επένδυση της Ford, με την οποία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στη χώρα ως μιας από τις σημαντικότερες περιοχές παραγωγής της στην Ευρώπη.

Περίπου το 25% όλων των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται, σήμερα, στην Ευρώπη είναι SUV. Το Ford Kuga πλησιάζει το 50% του όγκου παραγωγής οχημάτων στη Βαλένθια. Οι πωλήσεις του μοντέλου στην Ευρώπη έχουν αυξηθεί κατά 22% από τις αρχές του 2017, φτάνοντας τις 126.900 μονάδες.

Τα εργοστάσια παραγωγής οχημάτων και κινητήρων της Ford στη Βαλένθια έχουν κατασκευάσει πάνω από 12 εκατομμύρια οχήματα και 16 εκατομμύρια κινητήρες από το 1976 που ξεκίνησαν οι εργασίες, και είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς οχημάτων στην Ισπανία.

Περίπου το 90% της παραγωγής της Βαλένθια, δηλαδή, εξάγεται σε πάνω από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ