Aston Martin Valkyrie με πακέτο AMR Track Performance

Aston Martin Valkyrie με πακέτο AMR Track Performance

Το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο, μπορεί τώρα να «επεκταθεί» με το ειδικό πακέτο.

Η Aston Martin Valkyrie δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της βρετανικής φίρμας και της Red Bull. Πλέον, το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο των 150 μονάδων, μπορεί να εμπλουτιστεί με το πακέτο AMR Track Performance. Τα ξεχωριστά στοιχεία ενσωματώνονται στα ήδη υπάρχοντα οχήματα και προσφέρουν 8% καλύτερο χρόνο σε έναν γύρο.

Το πακέτο προσφέρει νέα αεροδυναμικό εμπρός μέρος για περισσότερη κάθετη δύναμη και απόδοση, διάφορα άλλα εξωτερικά τμήματα, ελαφρούς τροχούς από τιτάνιο σε απόχρωση ματ μαύρη μαγνησίου, τροποποιημένη ανάρτηση για χρήση στην πίστα και κεραμικά φρένα. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν αγωνιστική στολή, ώστε η μέρα τους στην πίστα να είναι διαφορετική.

Εντός καμπίνας, η μινιμαλιστική άποψή της, συνδυάζεται με τα οφέλη ενός hypercar. Υπάρχουν επιλογές υφάσματος Alcantara και φινιρίσματος για τα καθίσματα και άλλες έξι για τις ζώνες ασφαλείας, που ταιριάζουν με το εξωτερικό και έρχονται σε αντίθεση με την επιλογή του υλικού που εμφανίζεται στο ανθρακόνημα. Τέλος, ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και μάλλινο δέρμα για τον αποθηκευτικό χώρο της πόρτας και το υποβραχιόνιο, κάτι το οποίο εμφανίστηκε πρώτα στην Aston Martin One-77.

Πηγή: Aston Martin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ