BMW M850i xDrive Coupe First Edition

BMW M850i xDrive Coupe First Edition

Ο Γερμανός κατασκευαστής λανσάρει την περιορισμένη έκδοση των 400 μονάδων, που θα περιλαμβάνει τα σχεδιαστικά στοιχεία της συλλογής BMW Individual.

Την BMW M850i xDrive Coupe First Edition λανσάρει ο Γερμανός κατασκευαστής, με τις 400 μονάδες που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής να αφορούν το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου 2019.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο επιστρώνεται από τη νέα μεταλλική απόχρωση BMW Individual, Frozen Barcelona Blue, που υπάρχει για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της BMW. Αυτή, συνδυάζεται με την BMW Individual High Gloss Shadow Line, που πέραν των πλευρικών παραθύρων, πλαισιώνει τη μάσκα του οχήματος και τη γρίλια, με τις εισαγωγές και τις απολήξεις να έχουν μαύρο φινίρισμα.

Σκούρες πινελιές επικρατούν στις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με σχέδιο ακτίνων «Υ» και φινίρισμα Jet Black. Προαιρετική είναι η οροφή M Carbon και το πακέτο αισθητικής αναβάθμισης M Carbon.

Εσωτερικά, το αυτοκίνητο εμπλουτίζεται με στιλιστικά στοιχεία BMW Individual. Το ιδιαίτερο της έκδοσης έχει να κάνει με την πλήρως δερμάτινη επένδυση Merino σε χρωματικό συνδυασμό Ivory White/Night Blue. Το τιμόνι Μ είναι κι αυτό δερμάτινο και προσφέρεται σε Night Blue απόχρωση, όπως επίσης και η επένδυση οροφής BMW Individual Alcantara.

Στο κέντρο του κοκ-πιτ, εντοπίζονται διακοσμητικές λωρίδες BMW Individual σε Black Piano και φέρουν την επιγραφή «First Edition 1/400». Νότες πολυτέλειας διακρίνονται εν συνεχεία στον διακόπτη start/stop, το iDrive Controller, το χειριστήριο έντασης ήχου και τον φωτιζόμενο επιλογέα σχέσεων, χάρη στη χρήση κρυστάλλινων στοιχείων Crafted Clarity, τη στιγμή που το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound, τονίζει ακόμα περισσότερο την καμπίνα.

Η έκδοση εφοδιάζεται με τον 8κύλινδρο κινητήρα βενζίνης ισχύος 530 ίππων, τεχνολογίας TwinPower Turbo. Συνεργάζεται με το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic και το σύστημα 4κίνησης της BMW, xDrive.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ