Νέο Volkswagen California 6.1

Το αυτοκίνητο παρουσιάζεται στο Σαλόνι του Ντίσελντορφ στα τέλη του Αυγούστου, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.


Νέο Volkswagen California 6.1 | to10.gr

Τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου California 6.1 έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen. Η ανανέωση του camper van είναι ορατή σε πολλούς τομείς, ενώ το εσωτερικό του προσφέρει πολλές λύσεις και λειτουργίες. Όπως για παράδειγμα την πολυλειτουργική μονάδα για το αντίσκηνο, το οποίο είναι επανασχεδιασμένο.

Όσον αφορά στα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, είναι νέα, ενώ η επίσης νέα γενιά συστήματος πολυμέσων με ενσωματωμένη eSIM, ανοίγει περισσότερο τον ορίζοντα των διαδικτυακών υπηρεσιών. Το Digital Cockpit εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Το αυτοκίνητο έχει καλύτερους χώρους οδήγησης και ξεκούρασης παράλληλα. Επιπλέον, οι εμπρός επιβάτες αντικρίζουν ένα πλήρως νέο ταμπλό, συμπεριλαμβανομένων νέων οργάνων (αναλογικών και προαιρετικά ψηφιακών) και νέα συστήματα πολυμέσων.

Όπως το Multivan 6.1 που παρουσιάστηκε την άνοιξη, το California 6.1 διαθέτει σύστημα ηλεκτρομηχανικής διεύθυνσης. Μερικά από τα συστήματα ασφαλείας είναι τα Lane Assist, Side Protection και Trailer Assist, ενώ το σύστημα αντιστάθμισης πλευρικού ανέμου το κάνει ακόμα πιο ασφαλές.

Το νέο California T6.1 εφοδιάζεται με οικονομικούς 2λιτρους turbodiesel κινητήρες, ισχύος 146 kW /199 PS.

Πηγή: Volkswagen

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο