Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Όλα τα μοντέλα που εκτίθενται, επικεντρώνονται στη μελλοντική οδήγηση και μετακίνηση.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου) θα βρίσκεται η BMW, η οποία παρουσιάζει πολλά μοντέλα με νέες τεχνολογίες, που σηματοδοτούν το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση. Όλα τα μοντέλα υπόκεινται στη στρατηγική D+ACES (Design, Automated driving, Connectivity, Electrification & Services – Σχεδίαση, Αυτοματοποιημένη οδήγηση, Συνδεσιμότητα, Εξηλεκτρισμός & Υπηρεσίες) και προσφέρουν πάρα πολλά στον πελάτη.

Η BMW λανσάρει την τελευταία τεχνολογία κυψελών μπαταριών στις plug-in υβριδικές εκδόσεις των BMW Σειράς 2, BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 5, BMW Σειράς 7, BMW X5 και Mini Countryman και στα μοντέλα BMW i αυξάνει την ηλεκτρική αυτονομία, διευκολύνοντας τη φόρτιση. Από εκεί και πέρα, η φίρμα θα λανσάρει το 2020 τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των BMW X3, BMW X1 και BMW Σειρά 3 Touring και το νέο, πλήρως ηλεκτρικό Mini Cooper SE, το οποίο ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη Φρανφούρτη.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα BMW X6

Τρίτη γενιά της Χ6, που συνδυάζει την ευελιξία και προσαρμοστικότητα μιας BMW X με την ελκυστική εμφάνιση ενός coupe της μάρκας. Καθαρές γραμμές, ανάγλυφες επιφάνειες και αναλογίες που έχουν γίνει ακόμα πιο δυναμικές για να προσδώσουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μία αθλητική και γεμάτη κύρος εμφάνιση. Προαιρετικό είναι το BMW Laserlight που προσθέτει μια όμορφη πινελιά στο εμπρός τμήμα του οχήματος, όπως και η φωτιζόμενη μάσκα BMW (προαιρετικός εξοπλισμός).

Νέα BMW Σειρά 1

Υιοθετεί την εμπρόσθια κίνηση και αυτό αυξάνει τον χώρο εντός καμπίνας. Επιπλέον, το σύστημα 4κίνησης BMW xDrive intelligent θα διατίθεται με το λανσάρισμα του μοντέλου, το Σεπτέμβριο του 2019 στην κορυφαία έκδοση BMW M135i xDrive (225 kW/306 hp).

Νέα BMW Σειρά 8  Gran Coupe

Συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις με εντυπωσιακή σχεδίαση και ευρυχωρία που προσφέρει ένα 4θυρο, πολυτελές, σπορ αυτοκίνητο. Το πρόσθετο μήκος 201 mm του μεταξονίου συγκριτικά με αυτό της BMW Σειράς 8 Coupe βελτιώνει την οδηγική άνεση.

Νέες BMW M8 Coupe και BMW M8 Cabrio

Ο κινητήρας V8 με τεχνολογία M TwinPower Turbo και υψηλόστροφη φιλοσοφία, αποδίδει 441 kW/600 hp στη νέα BMW M8 Coupe. Το μοτέρ συνεργάζεται με το 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic, ενώ το σύστημα 4κίνησης M xDrive και το Active M Differential φροντίζουν για τη σταθερή μεταφορά της ισχύος στο δρόμο.

Νέα BMW Σειρά 3 Touring

Έκτη γενιά του μοντέλου, με την BMW M340i xDrive Touring να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Εφοδιάζεται με έναν 6κύλινδρο, σε σειρά βενζινοκινητήρα 275 kW/374 hp. Μία plug-in υβριδική έκδοση της BMW Σειράς 3 Touring θα προσφέρεται για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2020.

Νέα BMW X 1

Ανανεωμένη σχεδίαση, πιο προηγμένη τεχνολογία κίνησης και κορυφαία συστήματα ελέγχου/λειτουργίας και συνδεσιμότητας. Χάρη στη μεγαλύτερη μάσκα BMW, τους νέους προβολείς και πίσω φώτα LED, το αυτοκίνητο αποπνέει μία αίσθηση κύρους. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται με ένα πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα με Control Display με οθόνη έως 10,25 ιντσών, πληθώρα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης και μία εκτενή γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών BMW ConnectedDrive.

BMW Vision M NEXT

Όπως το BMW Vision iNEXT που επίσης εκτίθεται στη Φρανκφούρτη, το πρωτότυπο BMW Vision M NEXT ενσαρκώνει το μέλλον της οδηγικής εμπειρίας BMW. Το πλήρως ηλεκτρικό BMW Vision iNEXT επικεντρώνεται κυρίως στην αυτόνομη οδήγηση, ενώ το BMW Vision M NEXΤ στην ενεργή οδηγική εμπειρία με τη συμβολή της φιλοσοφίας BOOST. Αποδίδει ισχύ 441 kW/600 hp και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις τρία δευτερόλεπτα. Επίσης, υπάρχει το BOOST+ mode το οποίο αυξάνει στιγμιαία την ισχύ με το πάτημα ενός διακόπτη. Το αυτοκίνητο προσφέρει αυτονομία έως 100 km στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα.

Οι αναλογίες του είναι σπορ, το αμάξωμα χαμηλωμένο, η σιλουέτα του σφηνοειδής και οι πόρτες χαρακτηρίζονται gullwing. Εντός καμπίνας, ο οδηγός έχει πολλές πληροφορίες στη διάθεσή του και κυρίως, στο οπτικό του πεδίο.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ