Νέα BMW M4 M Heritage

Οι αποκλειστικές αποχρώσεις και το ιδιαίτερο εσωτερικό στο αυτοκίνητο, κάνουν το ντεμπούτο τους στο πλαίσιο του αγώνα του DTM στο Νίρμπουργκρινγκ.


Νέα BMW M4 M Heritage | to10.gr

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο αγώνας για το DTM στο Νίρμπουργκρινγκ, με την BMW να παρουσιάζει στο περιθώριο την M4 M Heritage. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 6κύλινδρος σε σειρά, ισχύος 331 kW/450 hp κινητήρας, τεχνολογίας M TwinPower Turbo, με το μοντέλο να περιορίζεται στις 750 μονάδες.

Το αυτοκίνητο έχει όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων Μ, που συνοδεύονται από τα χρώματα του ανοικτού μπλε, του σκούρου μπλε και του κόκκινου. Το πακέτο περιλαμβάνει τις αποχρώσεις Laguna Seca Blue, Velvet Blue μεταλλική και Imola Red, την αποκλειστική πλαστική οροφή και τις κλασικές ρίγες, όπως επίσης τους 20 ιντσών τροχούς από αλουμίνιο, σε απόχρωση Orbit Grey ματ.

Και εντός καμπίνας, πάντως, υπάρχουν μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως τα πλήρως δερμάτινα Μ καθίσματα σε διχρωμία με ειδικές οπές στις πλάτες τους, ενώ εντοπίζεται και αντιθετική ραφή σε σχέση με το εξωτερικό χρώμα. Με τις αποχρώσεις Laguna Seca Blue και Velvet Blue μεταλλική του εξωτερικού, συνδυάζεται το εσωτερικό με τις τουρκουάζ ραφές ή Velvet Blue και πορτοκαλί αντίστοιχα. Με την απόχρωση Imola Red τα καθίσματα σε κόκκινη και μαύρη, συνδυάζονται με κίτρινη και κόκκινη αντιθετική ραφή.

Μάλιστα, στο εσωτερικό υπάρχει ολογράφως η «επιγραφή» Edition /// M Heritage και το 1/750 που συμβολίζει τον περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων που θα παραχθούν. Το ///M Heritage επίσης, σε τουρκουάζ, πορτοκαλί ή κόκκινη απόχρωση, εμφανίζεται και στα προσκέφαλα.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο