BMW i8 Ultimate Sophisto Edition

BMW i8 Ultimate Sophisto Edition

Η Ultimate Sophisto Edition των BMW i8 Coupe και BMW i8 Roadster κλείνει τον κύκλο αποκλειστικών ειδικών εκδόσεων του δημοφιλούς plug-in υβριδικού σπορ μοντέλου.

Η γοητεία του plug-in υβριδικού σπορ μοντέλου αυξάνεται με την άφιξη της Ultimate Sophisto Edition. Η εξωτερική βαφή Sophisto Grey Brilliant Effect συνδυάζεται με πινελιές σε E-Copper – για πρώτη φορά η συγκεκριμένη απόχρωση χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο – και επίσης αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών BMW i σε ακτινωτή σχεδίαση.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το ντεμπούτο του στην Ultimate Sophisto Edition είναι τα πίσω φώτα σε διάφανο κρύσταλλο. Η έκδοση BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition φέρει επίσης λεπτομέρειες σε Shadow Line, όπως ένα διακοσμητικό στοιχείο στην κολόνα C και ένθετο στην πίσω πόρτα σε High-gloss Black. Οι δαγκάνες φρένων στα Coupe και Roadster είναι βαμμένες σε High-gloss Black και κοσμούνται με μπλε λεπτομέρειες και λογότυπο BMW i.

Στις πλάκες των μαρσπιέ αναγράφεται «Ultimate Sophisto Edition», ενώ ένα διακριτικό σήμα στην καμπίνα που ταυτοποιεί το αυτοκίνητο ως «1 από τα 200» υπογραμμίζει τον αποκλειστικό χαρακτήρα των ειδικών μοντέλων.

Στη λίστα εξοπλισμού περιλαμβάνονται: BMW Head-Up Display, πακέτο φώτων, σύστημα ηχείων hi-fi της Harman Kardon και κεραμικές λεπτομέρειες στα χειριστήρια. Το BMW i8 Coupe υιοθετεί επιπλέον ανθρακί επένδυση οροφής. Τα Coupe και Roadster διατίθενται με μεγαλύτερο πακέτο αποθηκευτικών χώρων/ταξιδιού, αντίστοιχα.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ