Ford Big Nugget Concept Campervan

Ford Big Nugget Concept Campervan

Η εταιρεία παρουσίασε το όραμά της για ένα πιο μεγάλο, πιο πρακτικό και πιο ευρύχωρο μέλος της οικογένειας Nugget.

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο Caravan Salon παρουσίασε το Big Nugget Concept η Ford. Το όχημα μήκους έξι μέτρων, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς τροχόσπιτων της εταιρείας Westfalia και βασίζεται στην έκδοση Transit με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή, παρέχοντας 13 κ.μ. εσωτερικού χώρου, με ωφέλιμο ύψος εντός αυτού, πάνω από δύο μέτρα.

Το Big Nugget αξιοποιεί πλήρως τον πρόσθετο χώρο με τέσσερις λειτουργικές περιοχές και έτσι τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού μπορούν να περιστρέφονται για να δημιουργείται ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Στη μέση υπάρχει ένα ανεξάρτητο μπάνιο με λεκάνη, νιπτήρα και ντους, καθώς και μια κουζίνα με δύο εστίες υγραερίου, νεροχύτης και ψυγείο 70 λίτρων. Στην κρεβατοκάμαρα έχει ενσωματωθεί ένα διπλό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων, που είναι διατεταγμένο κατά τον εγκάρσιο άξονα ως προς αυτόν του οχήματος.

Η Ford ερευνά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα camper van που θα βασίζεται στο Transit και αυτή τη στιγμή διαθέτει το Nugget σε αρκετές χώρες, όπως είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ