Hyundai 45 EV Concept

Hyundai 45 EV Concept

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο όχημα παρουσιάστηκε στην ΙΑΑ, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή της εταιρείας σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Το 45 EV Concept παρουσίασε στη Φρανκφούρτη η Hyundai, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της εταιρείας στη μετακίνηση, η οποία θα είναι βεβαίως ηλεκτρική. Το 45 αποτίει φόρο τιμής στο 45χρονο Pony Coupe Concept, το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που εξελίχτηκε εξ ολοκλήρου από αυτή. Επιπλέον, η ονομασία του μοντέλου οφείλεται στις γωνίες 45 μοιρών που κοσμούν το εμπρός και πίσω μέρος του.

Εξωτερικός σχεδιασμός

Στο εμπρός τμήμα ξεχωρίζει η κυβοειδής σχεδίαση των λαμπτήρων και στο κάτω μέρος της θύρας, ένα σύνολο LED εμφανίζει την ικανότητα της μπαταρίας σε μεγάλες αποστάσεις. Μέσα από τα ενεργά φώτα LED, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρική ενέργεια που έχουν στη διάθεσή τους, πριν καν φτάσουν ακόμα στο αυτοκίνητό τους.

Από εκεί και πέρα, το 45 EV Concept διαθέτει κάποια στοιχεία που ίσως επηρεάσουν τα μελλοντικά οχήματα της Hyundai και ένα από αυτά είναι το Camera Monitoring System (CMS), με τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέπτες να έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Εσωτερικό

Η καμπίνα είναι εμπνευσμένη από σχέδια επίπλων και εμπλουτίζεται από τον συνδυασμό των ξύλινων, υφασμάτινων και δερμάτινων επενδύσεων. Τα πίσω καθίσματα είναι καθιστικού τύπου, ενώ τα εμπρός μπορούν και περιστρέφονται. Οι επιβάτες εκεί, έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το σύστημα πολυμέσων σε στιλ προβολής, όπου η κεντρική οθόνη αφής έχει τη δυνατότητα να αντικατασταθεί σε μια σειρά οθονών και λειτουργιών, ενσωματωμένες στο ίδιο ταμπλό.

Οι μπαταρίες του οχήματος είναι τοποθετημένες στο δάπεδο και ως εκ τούτου, ο χώρος μπορεί να αποκτήσει τον χαρακτήρα ενός σαλονιού με έπιπλα. Επίσης, τα καθίσματα, στρέφονται προς τους επιβάτες την ώρα που ανοίγουν τη θύρα.

Αναφορικά με τους χώρους αποθήκευσης, εντοπίζεται ένα οριζόντιο μακρόστενο σχήμα και μια θεωρητική τσέπη στη θύρα του οχήματος, που επιτρέπει την αποθήκευση ενός βιβλίου, tablet ή λαπ-τοπ. Ο χώρος χρησιμοποιεί ένα διάφανο υλικό, οπότε είναι εύκολο να φανεί το περιεχόμενο.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ