Honda Accord Hybrid

Honda Accord Hybrid

Η εταιρεία λανσάρει στην Αμερική το Accord Hybrid, που μαζί με το Insight, μονομαχούν για την κορυφή των πωλήσεων υβριδικών οχημάτων της.

Το Accord Hybrid λανσάρει στην αμερικανική αγορά η Honda. Νέο στοιχείο, είναι το αναβαθμισμένο Acoustic Vehicle Alert System (AVAS), που λειτουργεί όταν το όχημα κινείται με ηλεκτρική ενέργεια, εφιστώντας την προσοχή σε πεζούς, δικυκλιστές και άλλους χρήστες του δρόμου.

Το αυτοκίνητο διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία συνεργάζονται με τον 2λιτρο DOHC i-VTEC κινητήρα τύπου Άτκινσον. Η ισχύς ανέρχεται στους 212 ίππους και η ροπή στα 314Nm.

Στάνταρ σε όλα τα Accord Hybrid είναι το Honda Sensing που περιλαμβάνει: Collision Mitigation Braking System (CMBS) με εντοπισμό πεζού, Lane Keeping Assist, Adaptive Cruise Control με Low-Speed Follow και Traffic Sign Recognition (TSR). Στάνταρ επίσης είναι τα αυτόματα φώτα μεγάλης σκάλας, η ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας και το μόνιτορ που προειδοποιεί τον οδηγό. Επιπροσθέτως, παρέχονται τα blind spot information (BSI) και αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα.

Όλες οι εκδόσεις του οχήματος έρχονται στάνταρ με Bluetooth, Hands Free Link και συμβατότητα Pandora. Από την έκδοση ΕΧ και πάνω, διατίθενται οθόνη αφής οκτώ ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto, HD Radio και SiriusXM δορυφορικό ραδιόφωνο.

Η κορυφαία έκδοση Accord Hybrid Touring παρέχει τις υπηρεσίες HondaLink, που προσφέρουν λειτουργία κλειδώματος/ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου μέσω smartphone, αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης, εντοπισμό οχήματος αφού έχει κλαπεί, αυτόματη ειδοποίηση επαφής και οδική βοήθεια. Επίσης, το Accord Touring έρχεται με ενσωματωμένο σημείο 4G LTE Wi-Fi, ενώ μπορεί να δέχεται παραδόσεις μέσω του Amazon Key.

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ