Πρεμιέρα του Nissan Titan στις ΗΠΑ

Πρεμιέρα του Nissan Titan στις ΗΠΑ

Το State Fair of Texas των ΗΠΑ επέλεξε η Nissan προκειμένου να παρουσιάσει το νέο Titan, που είναι ανανεωμένο σε πολλούς τομείς.

Στις ΗΠΑ παρουσίασε το ανανεωμένο Τitan η Nissan. Το μεγάλο pickup έχει δεχτεί ριζική ανανέωση με νέες εσωτερικές και εξωτερικές στιλιστικές αλλαγές, ενώ εφοδιάζεται με κινητήρα V8, με νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και την τεχνολογία Nissan Safety Shield 360.

 

Στο εμπρός μέρος, ο σχεδιασμός είναι τολμηρός και διαθέτει μια νέα πιο επιθετική μάσκα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανασχεδιαστεί και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται μια οθόνη αφής εννέα ιντσών με ενσωματωμένο WiFi router. Αναφορικά με τις τεχνολογίες ασφαλείας, ξεχωρίζει το Rear Automatic Braking.

 

Οι εκδόσεις του είναι οι King Cab και Crew Cab, με πέντε επίπεδα εξοπλισμού, που είναι οι S, SV, PRO-4X, SL και Platinum Reserve.

 

Οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν στην επιβλητική παρουσία σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία, μέσω των προβολέων LED και των φώτων ημέρας LED με σχήμα double boomerang. Ο νέος φωτισμός LED έχει προστεθεί στο σύνολο του οχήματος, με το πίσω σχετικό τμήμα να περιλαμβάνει φωτισμό LED και κομψό φινίρισμα στη θύρα χώρου φόρτωσης.

 

Οι επιπλέον αλλαγές στο εξωτερικό, αφορούν τον εμπρός προφυλακτήρα, τη δικτυωτή μάσκα, τo περίβλημά της, τα φώτα ομίχλης, τη σήμανση, τις νέες ζάντες και τις τρεις αποχρώσεις.

 

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ