Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

Η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο, το οποίο ξεχωρίζει για το στιλ και όχι μόνο.

Επτά δις. Τόσες είναι οι διαμορφώσεις που μπορεί να κάνει κανείς στην Bentley Continental GT, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία και αυτό αφορά τα μοντέλα V8. Στην Continental GT Coupe W12 από την άλλη, προσφέρεται πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Το ειδικό κρύσταλλο επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πιο καθαρή θέα του περιβάλλοντος, ενώ εντός, χάρη μιας ηλεκτρικής λειτουργίας μέσω της κονσόλας, μπορούν να αισθάνονται «ασφαλείς» και κάπως μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Αυτό αφορά τα γυάλινα πάνελ.

Από εκεί και πέρα, προαιρετικά, σε όλες τις Continental GT, διατίθεται το πακέτο High Gloss Carbon Fibre.

Εν συνεχεία, η Continental GT V8 εφοδιάζεται με έναν νέας γενιάς 4λιτρο, twin-turbo κινητήρα βενζίνης, ισχύος 542 ίππων με 770 Nm ροπή. Έχει 32 βαλβίδες, τα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 4δλ. με τελική 318 για την Coupe. Η Convertible… αργεί κατά 0,1δλ. για τα πρώτα 100. Αξίζει να τονιστεί πως σε ιδιαίτερες καταστάσεις, οι μισοί κύλινδροι απενεργοποιούνται για μείωση της κατανάλωσης.

Το μοντέλο «φορά» τροχούς 20 ιντσών, 10 ακτίνων, αλουμινένιους, με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν άλλα εννέα σχέδια και διαστάσεων έως 22 ιντσών. Αμφότερα τα Coupe, Convertible έχουν τέσσερις απολήξεις και το έμβλημα V8 στα εμπρός φτερά.

Στο όμορφο περιβάλλον της καμπίνας, πέραν του ηχοσυστήματος Bentley Audio των 10 ηχείων των 650 watts, συμβάλλει ο πλήρως ψηφιακός οδηγοκεντρικός πίνακας οργάνων και το προαιρετικό Bentley Rotating Display. Το τελευταίο φιλοξενεί μια οθόνη 12,3 ιντσών αφής σε μια μονάδα τριών τμημάτων.

Με το Bentley Drive Dynamics ο οδηγός αλλάζει πολλά από τη συμπεριφορά του οχήματος, η οποία ενισχύεται από τις ελαφρές εμπρός και πίσω αντιστρεπτικές ράβδους. Προαιρετικά, το όχημα εξοπλίζεται με το Dynamic Ride System.

Η αερανάρτηση εξασφαλίζει την κατάλληλη συμπεριφορά, ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ, ενώ το Continuous Damping Control εξασφαλίζει άνεση και χειρισμό.

Πέραν των πολλών τεχνολογιών ασφαλείας, τα V8 μοντέλα έχουν σύστημα 4κίνησης και ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης.

Πηγή: Bentley

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ