Mazda MX-30

Mazda MX-30

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Τόκιο.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο παρουσιάστηκε το MX-30, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mazda. Είναι σχεδιασμένο για πελάτες που δεν θυσιάζουν την οδηγική απόλαυση και με τις πόρτες χωρίς κολώνες, τα οικολογικά υλικά και την μπαταρία αυτονομίας 200 χιλιομέτρων, το όχημα προσφέρει όλα όσα θέλει ο σύγχρονος καταναλωτής.

Το ΜΧ-30 διαθέτει καινοτόμες μεθόδους μηχανικής του πακέτου e-SKYACTIV. Αυτό περιλαμβάνει την μπαταρία στη δομή του αμαξώματος, η οποία ενισχύει την αίσθηση στιβαρότητας, αλλά και της άμεσης απόκρισης στον τρόπο οδήγησης.

Από εκεί και πέρα, οι μηχανικοί της Mazda έχουν δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό ηχοσύστημα μέσα στο ΜΧ-30, που συγχρονίζεται με τη ροπή του ηλεκτροκινητήρα σε ηχητική συχνότητα και πίεση. Ως εκ τούτου, αυτό οδηγεί σε μικρότερη διακύμανση της ταχύτητας του οχήματος με αποτέλεσμα πολύ σταθερή οδήγηση. Το G-vectoring Control (GVC) της Mazda έχει εξελιχθεί και χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού κινητήρα (ηλεκτροκίνητη G-vectoring Plus).

Εντός θαλάμου επιβατών, οι γραμμές ρέουν από την κορυφή της εμπρός κολώνας μέχρι το πίσω άκρο. Οι αντικριστές πόρτες προσδίδουν στο ΜΧ-30 έναν χαρακτηριστικό και κομψό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα καθίσματα.

Το εσωτερικό εμπλουτίζεται με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και το δέρμα αντικαθίσταται με μια οικολογική πρόταση.

Πηγή: Mazda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ