Goodyear και Brabham Automotive ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Goodyear και Brabham Automotive ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν σε επίπεδο ανάπτυξης προϊόντων που αφορούν αγωνιστικά και αυτοκίνητα παραγωγής.

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν Goodyear και Brabham Automotive, μια συνεργασία που συμπίπτει με το ντεμπούτο του αγωνιστικού Brabham BT62 στον αγώνα Into the Night του Britcar στις 9-10 Νοεμβρίου. Αξίζει να τονιστεί πως το Μπραντς Χατς αποτελεί το σιρκουί στο οποίο, 53 χρόνια πριν, ο Τζακ Μπράμπαμ κατέκτησε τη νίκη, οδηγώντας ένα Brabham-Repco BT19.

Αναφορικά με το περιορισμένης έκδοσης 70 μονάδων Brabham BT62, έχει βάρος 972 κιλών και ισχύ 700 ίππων. Ο κινητήρας είναι 5,4 λίτρων V8, με το όχημα να έχει καταρρίψει ρεκόρ γύρων στην κατηγορία GT3. Παράγει πάνω από 1.200 κιλά κάθετης δύναμης και εφοδιάζεται με ελαστικά Goodyear της γκάμας Eagle F1 SuperSport.

Προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση και χειρισμό και στις δοκιμές Ultra Ultra High Performance (UUHP), που διεξήχθησαν από το site Tyre Reviews έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Οι επιδόσεις του ελαστικού Goodyear Eagle F1 SuperSport ενισχύεται από τη χρήση ενός μείγματος με υψηλές αντοχές στην τριβή, που προέρχεται από το χώρο του motorsport και παρέχει εξαιρετικό πλευρικό κράτημα και πρόσφυση.

Η εκδοχή του BT62 για αποκλειστική χρήση πίστας θα «φοράει» τα ίδια ελαστικά Goodyear Racing όπως και τα αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος στο WEC.

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ