Αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Η BMW προσφέρει μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ M Performance με το λανσάρισμα του μοντέλου.

Προϊόντα της ομάδας εξέλιξης της BMW M Gmbh, με πολυετή εμπειρία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πολυάριθμες νίκες σε πίστες, τα αξεσουάρ πληρούν τις ανώτερες απαιτήσεις επιδόσεων, ποιότητας παραγωγής και σχεδίασης. Όλα εναρμονίζονται με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της BMW Σειράς 2 Gran Coupe.

Η πίσω αεροτομή M σε μεταλλικό μαύρο βελτιστοποιεί τη ροή αέρα γύρω από το αυτοκίνητο προς όφελος της οδηγικής συμπεριφοράς χάρη στη μείωση της άνωσης. Η ονομασία του μοντέλου σε μεταλλικό μαύρο και οι στρογγυλές απολήξεις εξαγωγής M Performance από ανοξείδωτο ατσάλι με εξωτερικό σωλήνα από τιτάνιο και κέλυφος από ανθρακόνημα αναδεικνύουν την πίσω όψη του αυτοκινήτου.

Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από Carbon της M Performance αποτελούν διακριτικές, αλλά χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, ενώ τα στοιχεία από ανθρακονήματα είναι χειροποίητα, με διαφανές φινίρισμα και έντονη λάμψη.

Εντός καμπίνας, η στεφάνη το τιμονιού φέρει επένδυση από Αlcantara εξαιρετικής πρόσφυσης με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και ειδικά ένθετα. Ένα ακόμα εντυπωσιακό οπτικό χαρακτηριστικό είναι η ασημί-γκρι χειροποίητη ραφή τύπου σταυροβελονιάς. Τα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων του τιμονιού M Performance μπορούν να παραγγέλνονται και σε έκδοση M Performance με ανθρακονημάτινη αντί της στάνταρ χρωμιωμένης επιφάνειας για εκδόσεις της BMW Σειράς 2 Gran Coupe με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, 8τάχυτο Steptronic ή 8τάχυτο σπορ Steptronic.

Από εκεί και πέρα, η BMW Σειρά 2 Gran Coupe μπορεί να εφοδιάζεται με σύστημα φρένων M Performance με χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες. Οι μεγαλύτεροι αεριζόμενοι διάτρητοι, ελαφρού βάρους δίσκοι προσφέρουν βελτιωμένη απόκριση πέδησης, βελτιστοποιημένη επιβράδυνση, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες και μέγιστη αντοχή.

Τα σετ σφυρήλατων ζαντών M Performance Y-Spoke Styling 554 M 18 ιντσών και M Performance Double Spoke Styling 555 M 19 ιντσών τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα και ένα ξεχωριστό στοιχείο προστίθεται στη περίπτωση της ζάντας 19 ιντσών χάρη στο γυαλιστερό φινίρισμα με ματ διαφανή λάκα που χαρίζει μία όμορφη διχρωμία.

Τέλος, το σετ διαφανειών M Performance για τα προβολάκια LED στις πόρτες είναι μία πολύ καλή επιλογή, ενώ χάρη στην εσωτερική εξαγωνική βίδα σε M Light Blue, το κλειδί του αυτοκινήτου είναι σταθερά ασφαλισμένο στη θήκη και επομένως προστατεύεται από γρατζουνιές ή ζημιές. Οι θήκες ελαστικών M Performance που κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό πλαστικό υλικό καθιστούν την αποθήκευση και μεταφορά των τροχών μία καθαρή και ασφαλή διαδικασία.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ