Νέο C-HR από την Toyota

Νέο C-HR από την Toyota

Το νέο C-HR του Ιάπωνα κατασκευαστή βασίζεται στην ιδιαίτερη σχεδιαστική του γλώσσα, αλλά και στην απόδοση.

Το νέο C-HR παρουσιάζει η Toyota, το οποίο εφοδιάζεται με ένα δεύτερο, πιο ισχυρό υβριδικό σύστημα που προστίθεται στην γκάμα. Ο χειρισμός του οχήματος έχει ενισχυθεί, το εσωτερικό είναι πιο μοντέρνο, όπως το εξωτερικό, ενώ το HMI (Human Machine Interface) εμφανίζει την εξέλιξη του εν λόγω συστήματος πολυμέσων.

Το λανσάρισμα ενός δεύτερου υβριδικού συστήματος, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά. Το 122 ίππων 1,8 λίτρων υβριδικό παραμένει, ενώ η μπαταρία ιόντων-λιθίου είναι αναβαθμισμένη.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το ισχυρό 2λιτρο υβριδικό σύστημα, ισχύος 184 ίππων. Παρέχεται υψηλή αποδοτικότητα, αύξηση στην ισχύ, αναβαθμισμένη ανάρτηση και βελτιωμένο NVH για περισσότερη ησυχία κατά τη διαδρομή και υψηλά επίπεδα χειρισμού.

Ο σχεδιασμός με τις coupe γραμμές κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, ενώ αλλαγές έχουν γίνει εμπρός και πίσω. Αλλαγές έχουν δεχτεί και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ με το Over The Air, ο οδηγός μπορεί να δει το σύστημα πλοήγησής του να ενημερώνεται.

Διαθέσιμη είναι η εφαρμογή MyT, τη στιγμή που κατά το λανσάρισμα του οχήματος, θα διατεθεί και η Hybrid Coaching, μέσω της οποίας ο χειριστής μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ηλεκτρική λειτουργία.

Πηγή: Toyota

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ