Άρχισαν οι παραδόσεις της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

Άρχισαν οι παραδόσεις της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation

Οι πρώτες παραδόσεις ξεκίνησαν, με το κάθε ένα από τα 19 νέα αυτοκίνητα να περιμένουν τους κατόχους τους.

Τους κατόχους τους περιμένουν οι 19 DB4 GT Zagato Continuation. Οι πρώτες παραδόσεις άρχισαν και κάθε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται μόνο για χρήση στην πίστα, συνεχίζει το πρόγραμμα Continuation. Αυτό ξεκίνησε με την DB4 GT Continuation το 2017.

Η DB4 GT Zagato δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί τη Ferrari τη δεκαετία του 1960 και πέρασε στο πάνθεον της αυτοκίνησης ως ένα από τα πιο όμορφα και επιθυμητά σπορ αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Τα τελευταία αυτοκίνητα Continuation ακολουθούν τον δρόμο των 25 Aston Martin DB4 GT Continuation που πουλήθηκαν σε συλλέκτες το 2017 και προηγούνται του φιλόδοξου σχεδίου που αφορά την Aston Martin DB5 Goldfinger Edition, που έρχεται στην αγορά το 2020.

Ο Άντι Πάλμερ, πρόεδρος και CEO της Aston Martin Lagonda, είπε. «Αποτελεί προνόμιο και χαρά να συνεργαστούμε με τη Zagato για τη δημιουργία αυτών των αξιόλογων σπορ αυτοκινήτων. Τώρα, φτάνοντας στα χέρια μιας μικρής ομάδας ιδιοκτητών σε όλο τον κόσμο, είμαι βέβαιος ότι, όπως και εγώ, θα αποτελέσει τιμή να παίξουν το ρόλο τους στην ιστορία αυτής της μεγάλης μάρκας».

Πηγή: Aston Martin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ