Νέα πακέτα εξοπλισμού στην γκάμα του T-Roc

Νέα πακέτα εξοπλισμού στην γκάμα του T-Roc

Το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελθεί με τον νέο 2λιτρο diesel κινητήρα, σε συνδυασμό με δύο ιδιαίτερα πακέτα εξοπλισμού.

Με τον νέο 2λιτρο diesel κινητήρα ισχύος 140 kW / 190 PS προσφέρεται το T-Roc, το οποίο εξοπλίζεται με δύο πακέτα, αυξάνοντας την γκάμα του μοντέλου. Το πρώτο είναι το Black Style με πολλά μαύρα εξαρτήματα και αντιθετικούς σχεδιασμούς και το δεύτερο το beats, το οποίο περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα ισχυρό ηχοσύνολο και πολλές λεπτομέρειες κόκκινης απόχρωσης.

Νέο μοτέρ

Αρχικά, το αυτοκίνητο με το πακέτο εξοπλισμού Sport, εφοδιάζεται με τον diesel κινητήρα ισχύος 140 kW / 190 PS με ροπή 400Nm. Είναι 2λιτρος TDI. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του 4MOTION και του 7τάχυτου κιβωτίου DSG. Στη Γερμανία, η τιμή εκκίνησης ανέρχεται στα €35.105.

Πακέτο Black Style

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πολλά σκούρα εξαρτήματα, όπως τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, στα πλευρά, στο κάτω μέρος του εμπρός τμήματος, όπως επίσης οι μαύροι τροχοί από αλουμίνιο Grange Hill, 18 ιντσών. Αναφορικά με την κολόνα C, το φιλέτο είναι γκρι και μαύρο. Εντός καμπίνας, η οροφή είναι επίσης μαύρη και σκούρο μεταλλικό το ταμπλό, ώστε να έρχεται σε αντίθεση με τον λευκό φωτισμό φόντου. Στη Γερμανία, οι τιμές με το προαιρετικό πακέτο Sport ξεκινούν από τα €1.235 και με το προαιρετικό  Style από τα €1.575.

Επίσης προαιρετική είναι η μαύρη οροφή και οι μαύροι τροχοί 19 ιντσών Suzuka από αλουμίνιο.

Πακέτο beats

Περιλαμβάνει έξι ηχεία, ψηφιακό 8κάναλο ενισχυτή και subwoofer με ισχύ εξόδου 300 watts. Διαθέσιμα είναι και τα Composition Media radio, App-Connect. Άλλα χαρακτηριστικά του πακέτου, είναι η εμφάνιση της λέξης beats, κόκκινο ταμπλό και κόκκινος φωτισμός φόντου, ενώ εξωτερικά, πάλι το κόκκινο εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό, όπως στα καλύμματα των καθρεπτών, στην κολόνα C και στις άκρες των 17 ιντσών τροχών Mayfield από αλουμίνιο, που περιέχουν το έμβλημα της Volkswagen. Το πακέτο προσφέρεται στη Γερμανία από €720 με το προαιρετικό πακέτο Style και από €850 με το Sport.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ