Παγκόσμια ψηφιακή πρεμιέρα για τη νέα GLA

Παγκόσμια ψηφιακή πρεμιέρα για τη νέα GLA

Η νέα Mercedes-Benz GLA πραγματοποίησε το ντεμπούτο της διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Mercedes-Benz πραγματοποίησε διαδικτυακά την παρουσίαση ενός μοντέλου της. Πρόκειται για τη νέα GLA, η οποία αποκαλύφτηκε στις 11 Δεκεμβρίου (μέσω του συνδέσμου: https://media.mercedes-benz.com/gla).

Η νέα GLA φέρνει νέα επίπεδα στον κόσμο της επικοινωνίας, καθώς η επαυξημένη πραγματικότητα δεν είναι απλά μια λειτουργία, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο στο αυτοκίνητο.

Το ύψος του SUV είναι κατά 10 εκατοστά πιο μεγάλο από τον προκάτοχο και αυτό επιτρέπει υψηλότερη θέση οδήγησης και περισσότερο χώρο για το κεφάλι στην εμπρός σειρά καθισμάτων. Τα γόνατα των πίσω επιβατών έχουν περισσότερο χώρο, παρόλο που το όχημα είναι κατά 1,5 εκατοστό πιο κοντό. Η νέα GLA διακρίνεται για τον off-road σχεδιασμό της και το εμπρός μέρος, από τους μικρούς προβόλους και από τα προστατευτικά εξαρτήματα περιμετρικά.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, ξεχωρίζουν τα Active Brake Assist, cornering function, emergency lane function, exit warning function, που ειδοποιεί τον οδηγό για δικυκλιστές ή άλλα οχήματα, όπως επίσης μια προειδοποίηση όταν οι πεζοί πλησιάζουν τις διαβάσεις.

Πηγή: Mercedes-Benz

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ