Το νέο Renault Espace

Το νέο Renault Espace

Η γαλλική φίρμα παρουσιάζει το νέο Espace, το οποίο έχει ανανεωθεί σε πολλούς τομείς, ενώ διαθέτει πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης.

Το νέο Espace παρουσιάζει η Renault, το οποίο το έχει ανανεώσει και εξοπλίσει από εκεί και πέρα, με διάφορα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED MATRIX VISION για αποδοτικότερο και ασφαλέστερο φωτισμό, το Highway & Traffic Jam Companion, αλλά και το Επίπεδο αυτόνομης οδήγησης κλίμακας 2.

Το σύστημα EASY CONNECT προσφέρει μια νέα εμπειρία συνδεσιμότητας μέσω του συστήματος πολυμέσων EASY LINK, που διαθέτει μια οθόνη 9,3 ιντσών, ενώ αυτή του πίνακα οργάνων είναι 10,25.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE, επιτρέπει στον οδηγό να διαμορφώσει το προσωπικό του στιλ στο αυτοκίνητο, ενώ το 4CONTROL με τέσσερις κατευθυντήριους τροχούς, συνδυάζεται με ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Αναφορικά με την έκδοση INITIALE PARIS, προσφέρει πολλά στους επιβάτες, όπως νέα εμπειρία επαφής, ακουστικής, οσμής και συμπεριφοράς.

Το νέο Espace τοποθετείται στην κορυφή μιας γκάμας οχημάτων, που πλαισιώνεται από τα Koleos SUV, Talisman saloon και Talisman Estate.

Πηγή: Renault

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ