Ηλεκτρικά κλασικά οχήματα από τη Lunaz

Ηλεκτρικά κλασικά οχήματα από τη Lunaz

Η εταιρεία επιμελείται κλασικά οχήματα και τα εκμοντερνίζει, τοποθετώντας τους σύγχρονα μοτέρ της νέας σελίδας της αυτοκίνησης, δηλαδή, ηλεκτρικά.

Η Lunaz είναι μια αγγλική εταιρεία, η οποία επιμελείται κλασικά οχήματα και τους τοποθετεί σύγρονους ηλεκτροκινητήρες. Τούτη τη στιγμή, έχει στην κατοχή της μιας 8θέσια Rolls-Royce Phantom V του 1961, μια Jaguar XK120 του 1953 και μια Rolls-Royce Cloud του 1956. Η Jaguar εφοδιάζεται με μια μπαταρία 80kWH, ενώ η Rolls-Royce Phantom V με μια 120kWH .

Όλα τα οχήματα της Lunaz φορτίζονται γρήγορα και διαθέτουν σύστημα ανάκτησης ενέργειας, όπως επίσης traction control και cruise control, μεταξύ άλλων.

Η Jaguar βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών και έχει ισχύ 375 ίππων, με 700Nm ροπή.

Η διαδικασία ανακατασκευής και μετατροπής σημαίνει ανασχεδιασμό από την αρχή. Αρχίζει με μια εξαντλητική επιθεώρηση. Κάθε γωνία τότε ζυγίζεται και αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται υπόψη για τις αποφάσεις σχετικά με τη ρύθμιση του πλαισίου, τον κινητήρα και την ανάρτηση. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και τα συναφή συστήματα αφαιρούνται και το πλαίσιο είναι έτοιμο για να δεχτεί τα εξαρτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο σαρώνεται με 3D. Αυτό επιτρέπει στους μηχανικούς να δημιουργήσουν λεπτομερή μοντέλα CAD για να εξασφαλίσουν την τεχνική τελειότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Οι ιδιαιτερότητες της τεχνολογίας ηλεκτροκίνησης της Lunaz είναι πολύ προσεκτικές, αλλά κάθε κλασικό μοντέλο σχεδιάζεται, αναπτύσσεται, κατασκευάζεται και δοκιμάζεται στη μονάδα της εταιρείας, χρησιμοποιώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές που είναι διαθέσιμες για εφαρμογές αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο απογυμνώνεται σε γυμνό μεταλλικό κέλυφος. Ακόμη και τα ανεπαίσθητα ελαττώματα αντιμετωπίζονται με το χέρι πριν αρχίσει η διαδικασία φινιρίσματος επιφάνειας. Η ίδια προσέγγιση εκτείνεται και στο εσωτερικό. Η σχεδιαστική ομάδα προχωρεί σε ανεπαίσθητες προσαρμογές για να ενσωματώσει σύγχρονες ανέσεις όπως δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, WiFi, οπτικοακουστική ψυχαγωγία και βοηθήματα πλοήγησης.

Τα εξαρτήματα που σχετίζονται με ηλεκτρικούς κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των φορτιστών μπαταριών και των μετατροπέων συνεχούς ρεύματος, ενσωματώνονται στον υπάρχοντα σχεδιασμό του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας την τάπα του ρεζερβουάρ για τη φόρτιση. Εγκαθίστανται νέο σύστημα κλιματισμού και ηλεκτρονικά συστήματα θέρμανσης και το πεντάλ γκαζιού μετατρέπεται σε throttle-by-wire. Μετά την αναβάθμιση των συστημάτων πέδησης, ανάρτησης, διεύθυνσης και ηλεκτρονικών, κάθε κύκλωμα ελέγχεται πριν ξεκινήσουν οι πρώτες διαδικασίες.

Η πρόταση της Lunaz είναι εξίσου ενημερωμένη από μια οικεία κατανόηση του ευρύτερου πολυτελούς κόσμου. Αυτό επεκτείνεται στην εσωτερική ομάδα σχεδιαστών και τεχνιτών που καθιερώθηκαν να παραδίδουν θαλάσσιες, αρχιτεκτονικές, (ιδιωτικές) αεροπορικές και αυτοκινητοβιομηχανικές προμήθειες. Αυτή θα ανταποκριθεί στην πραγματοποίηση των αριστοκρατικών ηλεκτρικών κλασικών αυτοκινήτων, με τους πελάτες να έχουν το περιθώριο να κάνουν αλλαγές στο αρχικό σχέδιο, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις ζωής και αισθητικής.

Οι πελάτες είναι ήδη σε θέση να παραγγείλουν ένα κλασικό αυτοκίνητο από τη Lunaz.

Πηγή: Lunaz

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ