Η πολιτεία συμφωνεί με την Ριζούπολη;

Η πολιτεία συμφωνεί με την Ριζούπολη;

Ο «δικός τους» Βαγγέλης Γραμμένος πήρε την απόφαση που ήθελαν προφανέστατα οι «εξυγιαντές». Οι κ.κ. Αυγενάκης και Χρυσοχοΐδης συμφωνούν με την επιλογή της Ριζούπολης;

Ο Βαγγέλης Γραμμένος με το «παρών» στην ψηφοφορία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού απλά επιβεβαίωσε πως είναι… τυπικά πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει αυτό τον άχαρο ρόλο του… δήθεν προέδρου. Δικαίωμα του να έχει τον ρόλο αυτό. Δεν είναι όμως δικαίωμα του και της «δικής τους» ΕΠΟ να θεωρούν το ποδόσφαιρο τσιφλίκι τους. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μιλάει ξεκάθαρα για υπαγορευμένη απόφαση. Ποιος την υπαγόρευσε; Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Η ΑΕΚ παρεμπιπτόντως δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει τελικό στη Ριζούπολη, καθότι σε όλο αυτό το διάστημα και τον ντόρο που κάνει ο Ολυμπιακός, απολύτως δικαιολογημένα, δεν έχει πει το παραμικρό.
Και τι να πει βεβαίως, καθώς φαίνεται πως αν ήταν στο χέρι της ΑΕΚ να επιλέξει, την Ριζούπολη θα επέλεγε.

Γιατί; Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι στέλνουν τον τελικό του Κυπέλλου σε ένα ξεκάθαρα από όλες τις απόψεις ακατάλληλο γήπεδο. Για νορμάλ ποδόσφαιρο ακατάλληλο, όχι για το «εξυγιαντικό» της Ελλάδας.
Ήθελα να ήξερα αν ο τελικός ήταν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Γραμμένος θα έστελνε τις ομάδες στην Ριζούπολη; Ρητορική η ερώτηση βεβαίως, έχει γράψει την δική του ιστορία αυτό το ζευγάρι σε συνδυασμό με τον Γραμμένο, δυστυχώς.

Όπως και να έχει μάθαμε στο «εξυγιαντικό» ποδόσφαιρο πως το καλύτερο γήπεδο της χώρας πλην ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη που αποκλείστηκαν καθώς είναι οι έδρες ΑΕΚ και Ολυμπιακού, είναι η Ριζούπολη! Ναι, αυτό είναι κατόρθωμα να θεωρεί ο Γραμμένος και οι… βλαχοδήμαρχοι της ΕΠΟ την Ριζούπολη, γήπεδο Β΄Εθνικής και κλειστό από τον Μάρτιο, ως το καλύτερο της χώρας για να γίνει ο τελικός.

Το θέμα βεβαίως δεν είναι τι θεωρούν οι… βλαχοδήμαρχοι και αυτοί που τους κατευθύνουν, το θέμα είναι τι λέει για όλα αυτά η Πολιτεία πλέον. Γιατί θυμίζω πως για την Ριζούπολη έχουν ήδη βγει σκληρές ανακοινώσεις από τους οργανωμένους και των δύο ομάδων. Ο κ. Χρυσοχοίδης τι λέει για αυτό; Η Αστυνομία; Είναι κατάλληλο για τελικό αυτό το γήπεδο; Είναι όλα καλά; Ο κ. Αυγενάκης; Είναι Υφυπουργός Αθλητισμού, έχει άποψη ή επειδή οι… βλαχοδήμαρχοι της ΕΠΟ και αυτοί που τους κατευθύνουν το αποφάσισαν δεν του πέφτει λόγος;

Αν συμβεί το παραμικρό ποιοι θα ευθύνονται; Οι απαντήσεις νομίζω ότι είναι ξεκάθαρες. Κατά τα άλλα το ευχάριστο είναι πως οι… Γραμμένοι δεν έστειλαν τον τελικό στο Ελ Πάσο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα, με το νταμάρι του και την ομορφιά του. Θα ταιριάζει «ταμάμ» στο ποδόσφαιρο των «εξυγιαντών» και των αφεντάδων τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ