Χτίσε από την αρχή τον ΠΑΟΚ

Χτίσε από την αρχή τον ΠΑΟΚ

Ένα «εγκληματικό» λάθος ήταν ικανό να τινάξει στον αέρα τους Ασπρόμαυρους και να βάλει σε κίνδυνο το πρότζεκτ για τη νέα χρονιά. Μπορεί η ΑΕΚ να αρνήθηκε να κάνει ένσταση, όμως αυτό που επιβάλλεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης είναι γκρεμίσει και να ξαναχτίσει από την αρχή τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Βιβλίο μπορεί κανείς να γράψει και μάλιστα να γίνει best seller μ’ αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι είναι δίσεκτο το 2020 ή έχουμε ανάδρομο Ερμή, το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως λένε χιλιάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου, οι γκάφες (το γράφω όσο πιο ήπια μπορώ) σταματημό δεν έχουν και δυστυχώς την πληρώνει ο Ιβάν Σαββίδης και ο κόσμος της ομάδας. Ο σύλλογος με αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (15/7) διασύρθηκε ανεπανάληπτα. Δώδεκα κάρτες υγείας ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από τις αρχές του Ιουλίου δεν ανανεώθηκαν.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν φταίει ο γιατρός, ο γενικός αρχηγός, ο περιπτεράς που είναι απέναντι στο πάρκο. Ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ εκτέθηκε στα μάτια του μεγαλομετόχου του Ιβάν Σαββίδη, των φιλάθλων της ομάδας, αλλά ακόμα και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που μέχρι και προχθές τους έκραζε όλο το σύμπαν για αδιαφορία. Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και χρειάστηκε να βάλει αυτός και πάλι το χεράκι του για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Ο Σαββίδης, βλέπει πως οι συνεργάτες του, που έχουν την νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου, δεν μπορούν να καλύψουν το όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι χρειάζονται, θα το ξαναγράψω, ακόμα και στα γραφεία της ΠΑΕ τεχνοκράτες. Ανθρώπους στυγνούς επαγγελματίες και όχι φίλους, συγγενείς αδέλφια και ξαδέλφια. Αυτό που έγινε όχι χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, αλλά εδώ και 15 ημέρες είναι έγκλημα που θα μπορούσε να στοιχήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για τη νέα χρονιά.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ, ξεκίνησε με καθυστέρηση και αυτό γιατί ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, τσεκάροντας τις λίστες με τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων διαπίστωσε πως 12 κάρτες υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ δεν είχαν ανανεωθεί. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ κι αφού πρώτα καταγράφηκε το πρόβλημα στο φύλλο αγώνα να έχει το δικαίωμα να καταθέσει ένταση.

Η έρευνα που έγινε στον ΠΑΟΚ για το ποιος έχει την ευθύνη για μη θεώρηση των καρτών υγείας έδειξε τον επικεφαλή του ιατρικού τιμ, Μάκη Παπασούλη, αλλά και τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Σαραϊδάρη. Όμως είναι οι μοναδικοί που φταίνε; Δεν υπάρχουν ευθύνες και στους πιο πάνω. Σαφώς και υπάρχουν και καλούνται να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και όχι να κάνουν κρύβονται πίσω από την παραίτηση του γιατρού και του γενικού αρχηγού.

Κι αν αυτή τη φορά η ΑΕΚ αρνήθηκε το δώρο του ΠΑΟΚ την επόμενη φορά θα το αρπάξει και θα το κάνει δικό της. Αυτά τα δώρα δεν χάνονται γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάτω από το μαξιλάρι πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ