Ολυμπιακός : Το πρώτο από τα…;

Ολυμπιακός : Το πρώτο από τα…;

Ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή. Η… άρση βαρών δεν έχει ολοκληρωθεί!

Ο Πειραιάς έβαλε τα καλά του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού γιόρτασε με τη ψυχή του και απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι η δίψα για κούπες δεν σβήνει. Είναι τέτοια η αγάπη για την ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Η άψογη γιορτή που οργάνωσε η ΠΑΕ έδωσε το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας να δουν από κοντά την ομάδα, την οποία λόγω της πανδημίας έχουν στερηθεί.

Για τους Ολυμπιακούς, αποτελεί μαχαιριά στην καρδιά, το να μην μπορούν να βρεθούν στο Καραϊσκάκη. Σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πανάξιου πρωταθλήματος, ο κόσμος ξέσπασε και πανηγύρισε με την ψυχή του. Το ίδιο έκαναν και οι πρωταγωνιστές. Το πάρτι που έστησαν οι παίκτες θα μείνει στην ιστορία.

Και σε αυτούς τους πανηγυρισμούς, ένας γίγαντας, στην καρδιά και στην ψυχή, έκλεψε την παράσταση. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο παίκτης που τα έχει ζήσει όλα στην καριέρα του, έκανε σαν 17χρονος που ξεκινά τώρα το ποδόσφαιρο. Μέχρι και τον οδηγό στο πούλμαν έκανε! Δεν γλίτωσε κανείς από τον Γάλλο. Ούτε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας που μπήκε στα αποδυτήρια, ούτε ο προπονητής. Τους μπουγέλωσε και τους δύο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε τα παιδιά του και ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στον αέρα. Ήταν νύχτα χαράς και νύχτα ξεσπάσματος, σε μια σεζόν που ευτυχώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Γιατί υπάρχουν ακόμα δύο ματς, τα οποία προσωπικά εύχομαι να γίνουν πέντε!

Το 1997 ο Γιώργος Σιγάλας, ως αρχηγός του μπασκετικού τμήματος, σηκώνοντας την κούπα του Κυπέλλου, είχε φωνάξει «Το πρώτο». Ακολούθησαν άλλα δύο. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού και του πρωταθλήματος, στο πρώτο τρεμπλ που πέτυχε ελληνική ομάδα. Στην ίδια θέση μπορεί να βρεθεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα και αν το κατάφερε, θα γραφτεί η χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Ναι, τολμώ να το γράψω για μια δεύτερη φορά. Ο φετινός Ολυμπιακός, μπορεί να κάνει τους φίλους της ομάδας να κλαίνε σαν μικρά παιδιά για να πανηγυρίσουν τρεμπλ στο ποδόσφαιρο! Υπάρχει την ερχόμενη Κυριακή ο τελικός του Κυπέλλου και μετά στις 6 Αυγούστου το πιο κρίσιμο ματς στη φετινή σεζόν, η μάχη της Αγγλίας.

Αν οι Πειραιώτες περάσουν τους Γουλβς, τότε όλα γίνονται. Είναι τέτοια η ψυχολογία της ομάδας, που μπορεί να τα καταφέρει και το σημαντικότερο, οι παίκτες παραμένουν διψασμένοι παρά την κούραση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται στα γήπεδα έναν χρόνο τώρα! Από εκείνο το απόγευμα του Ιούλη στη Τσεχία. Εκεί ξεκίνησαν όλα και ελπίζω ότι το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στη Γερμανία, στον τελικό του Γιούραπα Λιγκ.

Υ.Γ. Για την τριάρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν χρειάζεται να γίνει ανάλυση. Ο Ολυμπιακός απέδειξε και πάλι την ανωτερότητά του. Κέρδισε για τρίτη φορά την αντίπαλό του και την ερχόμενη Κυριακή θα προσπαθήσει για την τέταρτη νίκη. Στο 3-0 πρέπει να γίνει αναφορά στον εξαιρετικό Φορτούνη, που στην κανονική του θέση, είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος και στον Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος, πέτυχε ένα μαγικό γκολ και μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα όπλο στη φαρέρτα του Μαρτίνς, στην τελική ευθεία της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ