Ο Βαγγέλης Γραμμένος ως υπηρέτης δύο αφεντάδων… 

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ως υπηρέτης δύο αφεντάδων… 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ  κινείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δυσαρεστήσει την ΑΕΚ για να μπορέσει μετά να κάνει το θέλημα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Αφού δεν τους πέρασε να κάνουν τελικό στην ακατάλληλη Ριζούπολη πέρασαν στην άλλη άκρη. Να μην γίνει τελικός! Είναι φανερό πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ισχυρός μέσα στα γήπεδα αλλά έξω από αυτά τον πάνε… πριονοκορδέλα. Οι αντίπαλοι του κάνουν επίδειξη δύναμης δείχνοντάς του πως εκεί, στο παρασκήνιο, έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος. Αγωνιστικά είναι καλύτερη ομάδα και η λογική του ποδοσφαίρου λέει ότι επειδή έχει καλύτερη ομάδα, έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το κύπελλο.

 Όλα αυτά αγωνιστικά. Γιατί εξωαγωνιστικά “δεν πιάνει χαρτωσιά” εδώ και καιρό. Θυμάστε τι έγινε πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού καθυστέρησε την διεξαγωγή του τελικού μέχρι να ορίσει δικούς του διαιτητές και να το χάσει ο αγωνιστικά άπραγος Ολυμπιακός. Φέτος, η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισανίδη που έχει πάρει το πάνω χέρι στην ΕΠΟ και έχει πλέον και το… ηθικό πλεονέκτημα επί του συμμάχου ΠΑΟΚ, μπορεί να ρίχνει τα ζάρια φέρνοντας κάθε φορά εξάρες. Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση αυτή δυσαρεστεί τον Βαγγέλη Γραμμένο που ξαφνικά έγινε υπηρέτης δυο αφεντάδων. 

Μπορεί ο Μελισανίδης να μην είναι του γούστου του αλλά είναι του γούστου των περισσότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κι έτσι τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα. Ο ίδιος μπορεί να κλαψουρίζει δεξιά κι αριστερά για το… κακό που τον βρήκε, αλλά δεν βρίσκει την γενναιότητα να λύσει το πρόβλημα και να αποκαταστήσει έστω και κατά ένα μέρος την χαμένη τιμή της ΕΠΟ. Θα την αφήσει να γίνει η χλεύη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την αδυναμία της να  διοργανώσει τον τελικό αυτής της χρονιάς, αυτή τη χρονιά. Από την άλλη να παραιτηθεί δεν μπορεί διότι και να θέλει δεν τον αφήνουν. Έχει – βλέπετε – δουλειές να κάνει. Μια από αυτές να κάνει… μαγειρείο ώστε να βρεθεί του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα ο τρίτος στην επικυρωμένη βαθμολογία Λεβαδειακός. 

Την Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει με θέμα το Κύπελλο. Η μεγάλη κουβέντα όμως θα γίνει για την αναδιάρθρωση. Εκεί για μια ψήφο παραπάνω οι σύμβουλοι επιρροής Σαββίδη θα δώσουν την μάχη για να ανεβάσουν τον Λεβαδειακό στην μεγάλη κατηγορία. Όλα γίνονται για τα κουκιά. Ως εκ τούτου ο Βαγγέλης Γραμμένος θα πρέπει να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δυσαρεστήσει την ΑΕΚ για να μπορέσει μετά να κάνει το θέλημα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Αυτό ήταν κι έτσι παραμένει το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ