Ολυμπιακός : Τώρα μίλησαν για τα καλά οι Αγγελόπουλοι

Ολυμπιακός : Τώρα μίλησαν για τα καλά οι Αγγελόπουλοι

Το μοναχικό μονοπάτι των προέδρων του Ολυμπιακού, το πείσμα, οι κινήσεις ουσία και η απόκτηση-δήλωση του Κώστα Σλούκα που «φωνάζει» πως είναι πιο δυνατοί από ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως την διάρκεια της σεζόν που πέρασε, είχα πολλές φορές γράψει ότι θα ήθελα μία δήλωση των προέδρων του Ολυμπιακού αναφορικά με το που πηγαίνει το… καράβι των Πειραιωτών.

Δεν ήμουν ο μόνος αν και θεωρώ ότι είχα παρασυρθεί και από τον κόσμο που είχε ακριβώς την ίδια απορία. Από τους Ερυθρόλευκους η απάντηση ήταν η… γνωστή: Θα μιλήσουν με τον τρόπο τους όταν πρέπει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός. Οι πρόεδροι του μίλησαν. Με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Με τα έργα τους και τις κινήσεις τους που ξεκίνησαν με την ανακοίνωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και τελείωσαν με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα.

Η πολιτική του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, δεν θυμίζει με τίποτα εκείνη των προηγούμενων ετών. Σε ένα από τα πιο περίεργα καλοκαίρια λόγω του κορωνοϊού, με τις ομάδες να μετράνε μόνο ζημιές και να μην γνωρίζουν τι ακριβώς τους ξημερώνει.

Και όμως οι πρόεδροι των Πειραιωτών ήταν παρόντες. Δίπλα στον προπονητή τους, δίπλα στον άνθρωπο που έχουν εμπιστευτεί την ομάδα τους εν λευκώ. Τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Κάνοντας τις επιθυμίες του πραγματικότητα. Φέρνοντας μάλιστα τον διακαή πόθο του, για τον οποίο εκφραζόταν με περίσσιο θαυμασμό διαρκώς.

Την ιστορία με τον Κώστα Σλούκα την έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο «10». Την αναδείξαμε, την πιστέψαμε, επιμείναμε και δικαιωθήκαμε.
Ας τα αφήσουμε τα δικά μας, δεν ενδιαφέρουν. Στα του Έλληνα γκαρντ. Η επιστροφή του στο Λιμάνι μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Φενέρμπαχτσε, είναι η δήλωση που τόσο καιρό αναζητούσε ο κόσμος από τους προέδρους της ομάδας.

Δεν κρύφτηκαν ούτε στιγμή, βγήκαν μπροστά, δημιούργησαν ένα αξιοζήλευτο ρόστερ με παίκτες που έρχονται για να τον πλαισιώσουν ιδανικά. Από τα λόγια τώρα στην πράξη, με τον Σλούκα να έρχεται πλέον πιο ώριμος, στην καλύτερη παραγωγικά ηλικία και ως ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρωλίγκας.

Η 24η του Ιούλη είναι μία μέρα που κράτησε στην… τσίτα όλους του φίλους του Ολυμπιακού. Που θα την θυμούνται για καιρό. Από την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της υπογραφής, μέχρι την απίστευτη διαχείριση των social media, που διατήρησαν την αγωνία στο έπακρο, όμως παράλληλα έδειξαν ότι οι Ερυθρόλευκοι σε αυτό το κομμάτι, έχουν ξεφύγει και με το παραπάνω από πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση του Σλούκα, μπροστά από τα τρόπαια όπως με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (για όποιον το έχει… ξεχάσει) έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο μία περίοδο αμφιβολιών στις τάξεις των φίλων των Ερυθρόλευκων.

Όντως οι Αγγελόπουλοι το πήγαν μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους έριξαν μία και καλή κάτω όποιους τους αμφισβήτησαν και τους χλεύασαν. Μέχρι τέλους έχουν… ψύχωση με τον Ολυμπιακό και δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για νέες υπερβάσεις. Και τα υπόλοιπα προσεχώς….

ΥΓ. Η «δική» μας μεταγραφή της χρονιάς. Όπως έγραψε και ο Γιώργος Κογκαλίδης. Από τα μέσα Μαρτίου. Να το λέμε για να το θυμόμαστε…

ΥΓ2 Τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθούμε και με την ομάδα της Α2 που σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν 30 περίπου ενεργά συμβόλαια φέτος. Λευκή πετσέτα έτσι;

ΥΓ3 Μιλώντας για την λευκή πετσέτα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν καμία όρεξη τσιγκλίσματος. Κάθε άλλο. Το «not bad» που έγραφαν στο συγκεκριμένο tweet τα λέει όλα. Όχι άσχημα για μία ομάδα που κατά κάποιους έχει ρίξει λευκή πετσέτα, να ανακοινώνει την μεταγραφή του καλοκαιριού.

ΥΓ4 Ο Κώστας Σλούκας είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Τα… ψηστήρια από τους συμπαίκτες του έπιασαν τόπο. Θα είναι μαζί με τους φίλους του και έτοιμος να σηκώσεις στις πλάτες του ένα τεράστιο βάρος. Αυτό της επιστροφής της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

ΥΓ5 Συγκινητική η κίνηση της ΚΑΕ με τον πιο φανατικό θαυμαστή του Κώστα Σλούκα, τον Sober. Προσωπικά, θεωρώ ότι μετά την ανακοίνωση του Έλληνα γκαρντ, αυτή ήταν η στιγμή που έκλεψε την παράσταση. Για σένα Σομπεράρα.. Το αξίζεις παραπάνω από όλους.

Ενώ ακολούθησε και η κίνηση που έπρεπε από τον ίδιο τον Σλούκα που τον ακολούθησε στο instagram…

ΥΓ6. Έτσι για να κλείσουμε όπως το συνηθίζουμε, ας πάμε με ένα poll. Έτσι για την ίντριγκα παρότι έχουμε ακόμα Ιούλη.

**Εάν δεν σας ανοίγει το poll μπείτε μέσα από τον browser του κινητού σας απευθείας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ