ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα

ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα

Το σοκ είναι τεράστιο, αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Με τον Αλέν (ευκαιρία καριέρας), θα παλέψει για την τεράστια πρόκριση.

Παγωμάρα. Ο Αύγουστος μπήκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό και η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας, την στιγμή που η προετοιμασία για το ματς με τους Γουλβς, μπήκε στη τελική ευθεία.

Πριν από το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, πριν από την τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση, ο Ζοσέ Σα δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου. Στη προπόνηση του Σαββάτου, η κακοδαιμονία αποφάσισε να… εμφανιστεί και να κάνει δυσκολότερη την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγγλία.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, συγκαταλέγεται στους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού στη σεζόν. Τερματοφύλακας που εμπνέει σιγουριά, που εμπιστεύεται η άμυνα, που με απλά λόγια «έχεις το κεφάλι σου, ήσυχο». Προσθέστε και το κλίμα στην ομάδα που χαλάει, γιατί όπως και να το δει κάποιος, οι παίκτες επηρεάζονται από τέτοιου είδους γεγονότα.

Τον χρόνο δεν μπορείς να τον γυρίσεις πίσω. Το κακό έγινε και είναι μεγάλο. Είναι μεγάλο και λόγω της αξίας του Σα, αλλά κυρίως λόγω της θέσης. Κάτω από τα δοκάρια δεν μπορείς να κάνεις ροτέισον και ο Μπόμπι Αλέν δεν έχει παιχνίδια για να βρει ρυθμό και να δείξει την αξία του. Πάλι καλά που στα πλέι οφ έπαιξε λίγο, αλλά άποψή μου είναι ότι το χρονικό διάστημα που μετρά ο Γάλλος δεν είναι αρκετό.

Το τεχνικό τιμ θα πέσει πάνω του, για να τον φτιάξει κυρίως ψυχολογικά, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην μάχη που θα δώσει. Για τον ίδιο είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξει τα… φρύδια του. Που πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος από τον Σα και να βάλει το χεράκι του για προκριθεί η ομάδα.

Ο Αλέν, από εκεί που έπαιζε στο Κύπελλο και σε ελάχιστα ματς πρωταθλήματος, μπορεί να γράψει την δική του ιστορία με την φανέλα του Θρύλου. Ναι, η κακοδαιμονία αλλάζει τις ισορροπίες, η γκίνια είναι τεράστια, αλλά Θρύλος… στα δύσκολα. Και ο Ολυμπιακός γιγαντώθηκε από τον κόσμο του και από τέτοιες στιγμές.

Οι πειραιώτες πρέπει και μπορούν να προκριθούν. Πρέπει για να γίνει ένα τεράστιο βήμα για το όνειρο, όλων των φίλων (κατάκτηση τροπαίου) και μπορεί γιατί ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Όλοι μας σοκαριστήκαμε, όλοι μας παγώσαμε, αλλά την μέρα του ματς το μυαλό θα είναι στην πρόκριση. Παίκτες και τεχνική ηγεσία το γνωρίζουν…

Υ.Γ. Είναι πολλές οι φορές, που ο Ολυμπιακός (τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ) είχε να διαχειριστεί σοβαρούς τραυματισμούς παικτών. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς. Ο Σα δυστυχώς μπήκε σε αυτή την λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ