Τι να μας πουν οι Γάλλοι…

Τι να μας πουν οι Γάλλοι…

Στην Γαλλία αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της πρεμιέρας για να διευκολυνθούν Παρί και Λιόν που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρείτε τις διαφορές στην Ελλάδα της… εξυγίανσης.

Στις 21 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το νέο γαλλικό πρωτάθλημα. Θυμίζω πως οι Γάλλοι αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στα γήπεδα μετά την διακοπή εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το πλάνο όμως άλλαξε για την Παρί και την Λιόν. Γιατί; Επειδή στην Γαλλία δεν έχουν… εξυγίανση αποφασίστηκε να αναβληθούν τα ματς της πρεμιέρας των Παρί και Λιόν. Θα μου πείτε, οκ ρε αδελφέ τι να έκαναν δηλαδή αφού παίζουν στις 18 και στις 19 του μήνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ε, και θα σας πω εγώ, στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» θα ήταν όλα καλά, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Ναι, το ξέρω ανατριχιάζετε οι περισσότεροι. Τι να μας πουν οι Γάλλοι, όταν εμείς χτίζαμε τον Παρθενώνα αυτοί ζούσαν στις σπηλιές, έτσι και τώρα όταν εμείς έχουμε «εξυγίανση» αυτοί είναι αλλού…

Γελάει ο Γραμμένος και όλο το «σύστημα» που χτίστηκε με στόχο να καταστρέψει τον Ολυμπιακό με αυτό που κάνουν οι Γάλλοι. Μα, είναι δυνατόν;

Τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν στην Ευρώπη έπαιζε ο Ολυμπιακός; Τίποτα, όπως δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως τόσα χρόνια που είναι ο μοναδικός ουσιαστικά εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη.

Ώπα, γράψτε λάθος. Θα γινόταν κάτι στην «εξυγιαντική» Ελλάδα. Θα επιδίωκαν να του βάλουν τρικλοποδιές οι… φωστήρες των «χαλίφηδων». Όπως συνέβη τόσες φορές με αποφάσεις ακόμη και από την ίδια την Σούπερ Λιγκ.

Ακόμη και τώρα οι «εξυγιαντές» για χατίρι του «χαλίφη» διέσυραν τον θεσμό του Κυπέλλου και άφησαν τον Ολυμπιακό να πάει να παίξει με την Γουλβς χωρίς επίσημο ματς, γιατί έτσι γούσταραν, γιατί έτσι έπρεπε μήπως και έχει καμία ελπίδα η ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου να πάρει το Κύπελλο. Θυμίζω πως είχαν σκεφτεί να βάλουν τον τελικό στις 14 Αυγούστου ελπίζοντας να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός απο την Γουλβς.

Στην Ελλάδα των Γραμμένων την μοναδική ομάδα που παλεύει στην Ευρώπη και που φέρνει βαθμούς και επιτυχίες την ώρα που οι υπόλοιποι… αποσύρονται από το καλοκαίρι, την πολεμάνε με μίσος. Ούτε για αστείο να την διευκολύνουν όπως κάνουν τώρα οι… κουτόφραγκοι με την Παρί και την Λιόν.

Δεν έχει φτάσει βλέπετε ακόμη η… εξυγίανση στην Γαλλία.

Υ.Γ. Τον Γουίλιαμ Αράο τον ήθελε σαν τρελός ο Μαρτίνς το πρώτο του καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Πολύ καλός παίκτης, ιδανικός για τον τρόπο που έχει στήσει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Τα ωραία συνεχίζονται, τα λέγαμε από την προηγούμενη εβδομάδα… 

Υ.Γ. 1: Χαμός γίνεται με τα νοκ-άουτ. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να διακριθεί ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε από την Γουλβς αφήνει πίκρα και νεύρα…

Υ.Γ.2: Σημαντική η εβδομάδα που ξεκινάει. Με στόχο την επόμενη Κυριακή να έρθει και ο τελευταίος τίτλος της περασμένης χρονιάς. Ναι, εντυπωσιακό και αυτό που κατάφερε η ΕΠΟ των Γραμμένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ