Ο Τσιτσάνης και τα χρώματα

Ο Τσιτσάνης και τα χρώματα

Παρά τις προσπάθειες κάποιων να αλλοιώσουν την ιστορία ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης είχε παθολογική αγάπη για τον Άρη.

Στην Ελλάδα μπορεί να είσαι ότι δηλώσεις αλλά λίγο κρατεί ρε παιδιά. Μου στέλνει μήνυμα ένας φίλος αναγνώστης και μου δείχνει δυο διαφορετικά κείμενα με χθεσινή ημερομηνία (φοβερή σύμπτωση ότι στις 18 Ιανουαρίου και γεννήθηκε και έφυγε από τη ζωή) που αναφέρονται στο τι ομάδα ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης εκτός από την αγάπη του για την μουσική, είχε και παθολογική αδυναμία στον Άρη. Η γυναίκα του, άλλωστε, Ζωή, ήταν κολυμβήτρια του συλλόγου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που συνδύαζε τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, με την παρακολούθηση αγώνων της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτά μάλιστα δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, όπως επιχειρούν ορισμένοι, αλλά τα αναφέρει η ίδια του η κόρη Βικτωρία. Υπάρχει επίσης ένα περιστατικό που δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη του Βασίλη Τσιτσάνη για τον Άρη. Με μεσολαβήτρια την Σωτηρία Μπέλου ο Γιώργος Χατζηστεφάνου καταφέρνει μετά από μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη να έρθει καλεσμένος στη εκπομπή του.

Όταν όμως του αναφέρει ότι η εκπομπή είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, ο Τσιτσάνης αντιδράει. Του λέει ότι δεν μπορεί να πάει, γιατί την ώρα της εκπομπής παίζει ο αγαπημένος του Άρης. Τελικά η λύση δίνεται με τη τοποθέτηση τηλεόρασης στο στούντιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ