Ολυμπιακός : Το ντόμινο με Μιραλάς!

Ολυμπιακός : Το ντόμινο με Μιραλάς!

Ο Βέλγος «σπρώχνει» τον Ολυμπιακό και χωρίς να σκοράρει!

Δεν έχει βρει δίχτυα ο Μιραλάς! Στα τρία πρώτα του ματς της δεύτερης θητείας του με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν δείχνει να θέλει να αγοράσει χρόνο, αλλά απεναντίας προσπαθεί να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης και της ηγεσίας του Ολυμπιακού αλλά και των οπαδών της ομάδας.

Όπως και να έχει, ο Κέβιν έχει βοηθήσει, εμμέσως πλην σαφώς. Γιατί ξεκινώντας από την αριστερά πλευρά στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Λαμία και την Ξάνθη έχει «μεγαλώσει» το γήπεδο για τον Ολυμπιακό κι αυτό χωρίς καμία αμφιβολία έχει κάνει πολύ πιο δύσκολη την αποστολή της αντίπαλης άμυνας.

Με την Λαμία υπήρχε από την απέναντι πτέρυγα ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος είναι και ο πολυτιμότερος παίκτης της χειμωνιάτικης αντεπίθεσης των ερυθρόλευκων. Με την Ξάνθη έπαιξε ο Φελίπε Πάρντο που έδειξε κι αυτός ότι κάτι έχει… καταλάβει από τη στιγμή μάλιστα που βλέπει ξανά στις προπονήσεις τον Μεχντί Καρσελά. Και ο Φιγκέιρας παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένος από τότε που είναι να… φύγει και έδωσε τη σέντρα-ξυράφι στον Ανσαριφάρντ για το δεύτερο γκολ.

Κι ο Καρίμ όμως βρίσκει συνέχεια δίχτυα για να κρατήσει τη θέση του. Μπορεί να είναι πρώτος σκόρερ είναι στο πρωτάθλημα αλλά τώρα ξέρει ότι δεν περιμένει μόνον ο Τζούρτζεβιτς για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αφού υπάρχει και ο Βέλγος που επίσης θα ήθελε να αναλάβει αυτόν το ρόλο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πλατανιά ο Μιραλάς είχε παίξει στο «κουτί» μαζί με τον Τζούρτζεβιτς κι όχι στην άκρη και μάλιστα είχε πάει καλύτερα. Μπορεί να αγωνιστεί και δίπλα και πίσω από τον φορ κρούσης, κάτι που σημαίνει πως ούτε ο Φορτούνης μπορεί να χαλαρώσει, γιατί αν αλλάξει σχήμα ο προπονητής, τότε όλα θα γίνουν πιο πολύπλοκα!

Αυτό είναι το «ντόμινο» που έχει προκαλέσει- κατά την ταπεινή μας άποψη- ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ακουμπήσει η μπάλα στο πλεκτό από δική του προσπάθεια. Επί της ουσίας τα ματς προσαρμογής ολοκληρώθηκαν και για αυτόν αλλά και για τον Γκαρθία και τώρα πια έρχονται τα «σερί» παιχνίδια με την ΑΕΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Και μπορεί χρονικά να προηγείται ο αγώνας της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης, όμως το 90λεπτο του πρωταθλήματος ίσως να είναι πολύ πιο σημαντικό, καθώς με νίκη ο Ολυμπιακός θα αφήσει έναν από τους ανταγωνιστές του πολύ πιο πίσω στην κούρσα. Άλλη κουβέντα είναι να διεκδικούν δύο τον τίτλο και διαφορετική όταν υπάρχει και «τρίτο πρόσωπο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ