Άρης : Τέτοιο παίκτη χρειάζεται

Άρης : Τέτοιο παίκτη χρειάζεται

Ο Βουό μπορεί να δώσει στον Άρη το εύκολο γκολ που του λείπει και να δώσει λύσεις

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πάτρικ Βουό και αν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση ενίσχυσης. Σε θέση, μάλιστα, που όχι απλά χρειαζόταν αλλά κρινόταν επιτακτική η απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν έχει στο ρόστερ της τη δεδομένη  χρονική στιγμή επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του 31χρονου Ιβοριανού. Ο Διαμαντόπουλος δεν είναι φορ κορυφής, ενώ ο Καπνίδης δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Με το δείγμα που έχουμε από τη περσινή αγωνιστική περίοδο και την παρουσία του στον ΟΦΗ, όπου και πέτυχε 18 γκολ, ο Βουό είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε δυνατό τρόπο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε με το αν, όμως θεωρώ ότι αν υπήρχε στο ροστερ της ομάδας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, ένα τουλάχιστον από τα τρία παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα ο Άρης θα το έπαιρνε.

Ακόμα, σε συνδυασμό με την παρουσία των Μουμίν και Δεληζήση, ο Βουό με το ύψος και την δύναμη του, μπορεί να κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο τον Άρη στις στημένες φάσεις. Στα θετικά και το γεγονός ότι γνωρίζει τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ