Άρης : Θα «μιλήσει» το Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης : Θα «μιλήσει» το Κλεάνθης Βικελίδης

Το σημερινό παιχνίδι με την Κόλος Κοβαλίβκα μπορεί να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, η αύρα του αήττητου όμως του γηπέδου σε συνδυασμό με τη προσπάθεια των παικτών θα οδηγήσουν τον Άρη στον επόμενο γύρο του Europa League.

Δέκα χρόνια και μια μέρα μετά τη σπουδαία νίκη του επί της τότε κατόχου του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άρης δίνει ακόμα ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, τα πράγματα έχουν αλλάξει, η αντίπαλος φυσικά δεν έχει την εμπορικότητα και τη λάμψη της παρέας του Φορλάν και του Αγκουέρο. Το ζητούμενο, όμως, είναι το ίδιο. Ο Άρης θέλει τη νίκη και στη σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Μια νίκη που θα του δώσει ηρεμία ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. Παράλληλα θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί να μην έχει τη γνώριμη εικόνα που είχαμε συνηθίσει στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο παιχνίδια, καθώς τα μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν τη παρουσία οπαδών του Άρη, θα παίξει όμως το δικό του σημαντικό ρόλο σήμερα.

Το γήπεδο με την τρομερή εντός έδρας αήττητη παράδοση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα σπρώξει με την αύρα του στη πρόκριση τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ. Η έδρα που προσπάθησαν να αλώσουν ομάδες- μεγαθήρια και παίκτες παγκόσμιας κλάσης, έφυγαν όμως με κατεβασμένο το κεφάλι.

Το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται φυσικά και μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του Άρη. Η αντίπαλος είναι πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι η πρόκριση θα έρθει χωρίς προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα αλλάξει πιθανότατα το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, απο 4-3-3 σε 4-2-3-1. Ο Γερμανός τεχνικός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μανσίνι ή τον Μπερτόλιο.

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα πάρει ο προπονητής του Άρη, σημασία έχει όσοι παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο να δώσουν το 101% για τη πρόκριση. Με τον Άρη να είναι, άλλωστε, από τις ομάδες που έχει δώσει ουκ ολίγους βαθμούς στην ελληνική συγκομιδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ