Δεν υπάρχει άλλος με την διαγώνια κίνηση του Μασούρα!

Δεν υπάρχει άλλος με την διαγώνια κίνηση του Μασούρα!

Για τον Φορτούνη τα ξέραμε. Καιρός είναι να πούμε δυο πράγματα παραπάνω για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Γιώργος Μασούρας...

Τι είδε και τι κατάλαβε ο… ποιητής από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης; Το πρώτο που κατάλαβε είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να μεταβάλλονται όχι από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά το έκαναν από το ένα ημίχρονο στο άλλο.

Και το έκαναν γιατί ο προπονητής τους, θέλησε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του μετά την εντελώς αναιμική εμφάνιση στο πρώτο. Ενας δυσανεκτικός και άνευρος Ολυμπιακός ήταν αυτός μέχρι την ανάπαυλα. Ηθελε αλλά έδειχνε να στερείται ιδεών. Εχασε μια δυο καλές ευκαιρίες αλλά καλό ποδόσφαιρο δεν έπαιξε.

Να είμαστε ειλικρινείς. Ούτε στο δεύτερο μάγεψε. Πολλοί θα μείνουν στα τρία γκολ και θα μιλήσουν με υπερθετικούς. Δεν βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο. Οταν ο Ολυμπιακός θα θέλξει με την απόδοσή του τι θα έχει περισσέψει για να το γράψουμε αν τα έχουμε γράψει όλα από τώρα. Η βελτίωση της απόδοσης των ερυθρολεύκων ήρθε ως αποτέλεσμα των κινήσεων του Κώστα Φορτούνη. Αυτός ήταν που με προσωπικές ενέργειες άλλαξε την ιστορία του παιχνιδιού. Ξεκλείδωσε την άμυνα με μια περίφημε κίνηση κι άπιαστο σουτ με το αριστερό. Πέρασε την πάσα στον Ραφίνια για το δεύτερο γκολ και δημιούργησε το τρίτο.

Ας μην μιλήσουμε λοιπόν για κάτι εντυπωσιακό γενικά. Εντυπωσιακός ήταν ο Φορτούνης. Η ομάδα του Μαρτίνς έχει περιθώρια για πολύ καλό ποδόσφαιρο κι είναι σίγουρο πως ο κόουτς θα βρει τους τρόπους για να το πετύχει. Ξέρει πως γίνεται, το έχει ξανακάνει. Αν αυτό καθυστερεί να γίνει, υπάρχει ο καλύτερος Ελληνας παίκτης του πρωταθλήματος για να ξελασπώνει την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερό πως ο Ελ Αραμπί βρισκόταν μόνος κι έρημος στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ραντζέλοβιτς είναι παίκτης που παίζει στην γραμμή σαν κλασσικός εξτρέμ και ο Βαλμπουενά έχει οργανωτικά καθήκοντα και παίζει γύρω από αυτήν. Σπάνια μέσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε ο… μάστορας της διαγώνιας κίνησης Μασούρας και ο Φορτούνης Δυο παίκτες που πατούν συνέχεια περιοχή. Στο πρώτο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ο Εμβιλά πέρασε σπάνια την μεσαία γραμμή. Πιο πολλές φορές την πέρασαν ο Μπα κι ο Σεμέδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λείπουν κάποιες κάθετες πάσες για να τροφοδοτηθεί καλύτερα ο Ελ Αραμπί.

Ο Ραφίνια ήρθε μια διάθεση και κέφι. Είναι σίγουρο πως όσο παίρνει παιχνίδια τόσο περισσότερο θα πρωταγωνιστεί. Ο Χολέμπας δεν είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Ο Ελ Αραμπί δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Θέλει επειγόντως ένα γκολ για να «ξεμπλοκάρει» που θα έλεγε κι ο Νίκος Αναστόπουλος…

Υ.Γ Οι ομάδες, όλες οι ομάδες ψάχνονται ακόμα και θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο ΠΑΟΚ είχε μια μεγάλη επιτυχία απέναντι στην Μπενφίκα και τρεις μέρες μετά τα μούσκεψε με τον Ατρόμητο κάνοντας μια αναιμική εμφάνιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ