Παναθηναϊκός : Η αποχώρηση Ουζουνίδη φέρνει το απόλυτο χάος

Παναθηναϊκός : Η αποχώρηση Ουζουνίδη φέρνει το απόλυτο χάος

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν το τελευταίο προπύργιο σε μια ομάδα παρατημένη απ’ όλους. Η αποχώρησή του θα σημάνει το οριστικό «ναυάγιο» ενός πλοίου που καρφώνεται στα βράχια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ουζουνίδης έχει ακούσει πάρα πολλά από τον Σεπτέμβριο και μετά, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να παρατήσει έναν τεράστιο σύλλογο στο έλεός του. Το να έχει, όμως, να διαχειριστεί μια ομάδα που το «καθαρό» της μπάτζετ δεν θα ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στο χειρότερο σενάριο.

Ο Ουζουνίδης πέταξε το μπαλάκι στους διοικούντες. Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει. «Εγώ διαφωνώ με αυτό το πλάνο. Ας αποφασίσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις τι θα γίνει». Με λίγα λόγια, όπως μεταφέραμε και ρεπορταζιακά από to10.gr, ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση. Κι αν δεν αλλάξει, θα φύγει.

Βλέπει πως με το ξεπούλημα κάθε ποιοτικού ποδοσφαιριστή του ρόστερ, θα είναι αναγκασμένος να παίζει με αμούστακα παιδιά. Βλέπει ότι μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν και αν γίνουν θα πρέπει να έρθουν παίκτες που δεν θα κοστίζουν περισσότερα από 100.000 ευρώ ετησίως. Άρα ποιοτικά «λίγοι». Όπως, επίσης, βλέπει πως δεν υπάρχει προοπτική για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Με λίγα λόγια, ο Ουζουνίδης, σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα με τις συνθήκες που επικρατούν θα γίνει κι εκείνος… συνένοχος στο έγκλημα. Και μάλιστα όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που τον κατηγορούν εδώ και καιρό για κινήσεις που έχει κάνει. Τόσο τον Ουζουνίδη, όσο και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, παρά τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν όρθιο τον σύλλογο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε. Και το ακόμα χειρότερο είναι πως μετά απ’ αυτόν το χάος στον Παναθηναϊκό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο και οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες σε όλους τους τομείς. Και εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ