Ολυμπιακός : Όποιον θέλει τον δένει!

Ολυμπιακός : Όποιον θέλει τον δένει!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια κίνηση με την παραμονή Σεμέδο.

Προς τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου, η Μπενφίκα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι Πορτογάλοι έκαναν επίσης προτάσεις για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ο προπονητής τους Ζόρζε Ζέσους δεν σταματούσε να λέει, το πόσο θέλει τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος είναι απλός. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε ποτέ να πουλήσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Σε κάθε πρόταση που του έκαναν οι Πορτογάλοι έλεγε όχι, με… κομψό τρόπο. Κάθε φορά ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις του, δείχνοντας έτσι άρνηση για συμφωνία. Ο Σεμέδο έμεινε στον Πειραιά και την Παρασκευή, οι διοικούντες έκαναν και τη κίνηση ματ.

Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ανανέωσαν πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο πλέον λήγει το 2024! Τί κατάφεραν οι Πειραιώτες με την κίνηση αυτή; Πολύ απλά, έκαναν ευτυχισμένο τον παίκτη. Τους ανέβασαν αισθητά τις οικονομικές του απολαβές, του έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο θέλουν να τον κρατήσουν και πλέον ο 26χρονος αμυντικός θα συνεχίσει απερίσπαστος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός, όποιον θέλει τον κρατάει. Και το λέμε αυτό, γιατί το καλοκαίρι είχε γίνει κουβέντα για την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομάρ (κυρίως) και τον Γκιγιέρμε. Οι Πειραιώτες έκριναν ότι δεν γίνεται να πληρώνουν 2 εκατομμύρια ευρώ για δεξί μπακ και άφησαν τον Νορβηγό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Με τον Γκιγιέρμε, ήταν διαφορετική ιστορία. Ο Βραζιλιάνος έψαχνε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και του το προσέφερε η Αλ Σαντ από το Κατάρ.

Θα ήταν εγκληματικό λάθος, οι Πειραιώτες να φτάσουν να δίνουν για παίκτη τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Είναι αυτονόητο, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Δικό του «παιδί» είναι ο Σεμέδο. Αυτός του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε τοπ επίπεδο (Τσάμπιονς Λιγκ) και να φτιάξει ξανά την καριέρα του. Για την ακρίβεια την εκτόξευσε, μετά τα γνωστά προβλήματα που είχε ο παίκτης.

Υ.Γ. Στο μπάσκετ δεν ενόχλησε τόσο η ήττα, όσο η εικόνα της ομάδας. Είναι η πιο περίεργη Ευρωλίγκα. Βλέπουμε τρελά αποτελέσματα. Ποιος περίμενε για παράδειγμα, ότι η Μπάγερν θα είχε ρεκόρ 4-1 και η Ρεάλ 1-4! Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Σε μια άσχημη βραδιά, ήταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος, αλλά με τέτοιο ποσοστό στα τρίποντα, με τα λάθη να είναι περισσότερα από τις ασίστ, δεν γίνεται να κερδίσεις. Φυσικά και η ομάδα μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο, φυσικά θα βελτιωθεί, αλλά όπως και να το κάνουμε, μετά τις τρεις στη σειρά νίκες, ήρθε η ήττα στο Μόναχο για να χαλάσει την εικόνα.

Θεωρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα εξαιρετικό προπονητή και το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, είναι από τα καλύτερα που έχω δει από τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί πρέπει να μοιράζεται με ακρίβεια ο χρόνος μεταξύ των παικτών. Ουσιαστικά είδαμε, μία πεντάδα για το 1ο και το 3ο δεκάλεπτο και μία για το 2ο και το 4ο. Δεν το λες και σύνηθες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ