Ολυμπιακός : Έχασε τζάμπα και βερεσέ

Ολυμπιακός : Έχασε τζάμπα και βερεσέ

Η ήττα με 2-0 δεν βγάζει τον Ολυμπιακό έξω από του στόχους του. Πικραίνει όμως, διότι δεν την πέτυχε ένας ανώτερος αντίπαλος..

Δεν στέκομαι στο δεύτερο γκολ. Θεωρώ πως έχει μικρή σημασία στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπορεί βέβαια να στοιχίσει σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στέκομαι στο πρώτο που ήταν αποτέλεσμα της ατυχίας του Αντρέα Μπουχαλάκη. Εκεί που γύρισε την μπάλα προς τα πίσω αυτή βρήκε και στο δεξί του πόδι και μετατράπηκε σε ασίστ για τους παίκτες της Πόρτο.

Ένα άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μπάλα και η τύχη στον ολυμπιακό και τον Μπουχαλάκη. Η Πόρτο άνοιξε αναπάντεχα το σκορ χωρίς να έχει πιέσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό μέχρι εκείνη την ώρα όπως και δεν τον πίεσε και στη συνέχεια. Τουναντίον βρέθηκε η ίδια να πιέζεται σε αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ούτε αγχώθηκε ιδιαίτερα ούτε φυσικά άλλαξε αγωνιστικούς προσανατολισμούς όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Τουναντίον, συνέχισε να είναι πολύ καλά οργανωμένος πίσω από την μπάλα και να φτάνει με συνδυασμούς και καλή κυκλοφορία μέχρι την εστία της πόρτο. Καλό ποδόσφαιρο από τους ερυθρόλευκου ως συνέχεια όσων μας είχαν δείξει στο πρώτο ματς με την Μαρσέιγ. Στο βροχερό Ντραγκάο οι ερυθρόλευκοι έβαλαν την μπάλα κάτω και δημιούργησαν τις φάσεις για να σκοράρουν. Δεν είχαν την ευστοχία άλλων αναμετρήσεων κι έπεσαν πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Αυτός ήταν που είχε μπόλικη δουλειά στο ματς κι όχι ο Ζοσέ σα που ήρθε λίγες φορές σε επαφή με την μπάλα. Ο Μαρτίνς είχε και πάλι καλά σχεδιασμένο το παιχνίδι αν και αυτή τη φορά οι αντικαταστάσεις του Χολέμπας και του Ραντζέλοβιτς δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό που ασκούσε έντονη πίεση στους αντιπάλους του. Κάπου εκεί φάνηκε σαν να χαλάνε οι ισορροπίες και να χαλαρώνει η πίεση.

Στη συνέχεια η κούραση του Μπουχαλάκη και η αντικατάστασή του άφησε κενό στη μεσαία γραμμή και τη δυνατότητα στους παίκτες της Πόρτο να επισκεφτούν με μεγαλύτερη συχνότητα τα ερυθρόλευκα καρέ. Η ήττα με 2-0 δεν βγάζει τον Ολυμπιακό έξω από του στόχους του. Πικραίνει όμως διότι δεν την πέτυχε ένας ανώτερος αντίπαλος. Μια ομάδα που τον πίεσε και τον νίκησε. Υπέκυψε από δικό του λάθος και από την αδυναμία να μετατρέψει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.

Ο Ελ Αραμπί έχασε γκολ που δεν συνάδουν με την κλάση του. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν ένα ματς. Ούτε την ψυχολογία τους θα χάσουν ούτε τον ρυθμό τους. Ετσι παίζοντας θα επανέλθουν στις επιτυχίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ