Άρης : Δεν είναι μόνο ότι τους κοιτάει από ψηλά

Άρης : Δεν είναι μόνο ότι τους κοιτάει από ψηλά

Το σημαντικότερο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που φιγουράρει στη κορυφή της βαθμολογίας είναι οτι δείχνει οτι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Άρης πήρε μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το αυτογκόλ του Πασαλίδη ήρθε να αποδώσει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν πολύ καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άρης μετά και την 7η αγωνιστική παραμένει στη κορυφή του πρωταθλήματος. Διαψεύδοντας και συνεχίζοντας να γεμίζει πίκρα τις Κασσάνδρες που περίμεναν υπομονετικά στη γωνία για ένα στραβοπάτημα.

Για το οποίο η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις μετά τα όσα προηγήθηκαν και τα σημαντικά προβλήματα απουσιών, όμως προς μεγάλη τους απογοήτευση δεν ήρθε.

Το πιο σημαντικό για τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι η κορυφή της βαθμολογίας. Φυσικά και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να κοιτάς τους άλλους από ψηλά και φυσικά είναι λογικό να δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Το καλύτερο, όμως, είναι ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνει να έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Όχι μόνο στη μεγαλύτερη διάρκεια που θα αποκτήσουν όσο περνάει ο καιρός τα καλά της διαστήματα. Αλλά και στο πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει.

Ο Άρης έχει τεράστια ποιότητα στη μεσοεπιθετική του γραμμή και παίκτες που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο, να κρίνουν με μία ενέργεια τους το παιχνίδι.

Κοντά στον Ματέο Γκαρσία και τον Γκάμα, γρήγορα μάλλον θα… αναγκαστούμε να προσθέσουμε στη κατηγορία αυτή και τον Σίλβα. Τα πρώτα δείγματα γραφής του Πορτογάλου, άλλωστε, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Υπάρχει και ο Μπερτόλιο που έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στο βασικό σχήμα. Ο Τζέγκο είναι μια ομάδα μόνος του στη μεσαία γραμμή. Αν δεν σταμάτησαν τον Αυστραλό, προφανώς ακόμα θα τρέχει στο Κλεάνθης.

Ο Άρης έχει, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, πληρότητα στο ρόστερ του. Μαθαίνει, επίσης, με το πέρασμα των αγωνιστικών να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν πιάνει το τοπ της απόδοσης του αλλά και να κερδίζει εκτός από τους αντιπάλους και τα προβλήματα του.

Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να γουστάρει και να ονειρεύεται. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να συνεχίσουν προσγειωμένοι για να συνεχίσουν έτσι. Γιατί οι προϋποθέσεις υπάρχουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ