Ολυμπιακός : Να μην επιτρέψει νέο «μπλόκο»

Ολυμπιακός : Να μην επιτρέψει νέο «μπλόκο»

Ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο στο Ηράκλειο, θα έχει παραπάνω από 11 αντιπάλους για αυτό οφείλει να κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά για να τα ξεπεράσει όλα…

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στα Γιάννενα έγραφα πως είναι το πιο δύσκολο ματς της ομάδας την ώρα που κάποιοι θυμόντουσαν με υπονοούμενα την παρουσία του ΠΑΣ στο Ρέντη το καλοκαίρι. Η εικόνα του αγώνα, η «λύσσα» των γηπεδούχων για αποτέλεσμα (και πολύ καλά έκαναν) απέδειξε πως το ματς ήταν όντως πολύ δύσκολο καθότι ο ΠΑΣ διαθέτει καλή ομάδα ικανή για το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός συν τοις άλλοις έζησε και την πρώτη… πιστολιά της «εξυγίανσης» στο φετινό πρωτάθλημα με το γκολ του Χασάν να ακυρώνεται μετά από σύσκεψη στο VAR και τις γραμμές να έρχονται και να φεύγουν. Παρεμπιπτόντως ο Κλάτενμπεργκ μετά τους διαλόγους του VAR που έδωσε για εκείνη την περίφημη φάση, και επειδή εκτέθηκε τελικά με την επιλογή του αυτή που γύρισε μπούμερανγκ αποφάσισε να κόψει τους διαλόγους.

Την επόμενη φορά δηλαδή που η «εξυγίανση» θα στήσει «μπλόκο» στον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχουν ούτε καν τα στοιχεία που την εξέθεσαν στα Γιάννενα. Και η επόμενη φορά μπορεί κάλλιστα να είναι στο Ηράκλειο. Ιδανική άλλωστε η συγκυρία. Καλή ομάδα έχει ο ΟΦΗ, ικανή για το καλύτερο όπως και ο ΠΑΣ. Με τον ΟΦΗ παραδοσιακά έχει θεματάκια ο Ολυμπιακός, προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς, έχει και διακοπή μετά που προσφέρεται για τους «εξυγιαντές» να ακολουθήσει μια γκέλα για να φέρει γκρίνια και μουρμούρα.

Όλα αυτά βεβαίως μπορούν να πάνε περίπατο αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που πρέπει. Παίξει καλά, βάλει τα γκολ και πάρει το αποτέλεσμα «σπάζοντας» κάθε «μπλόκο», θεμιτό και αγωνιστικό από τον ΟΦΗ και αθέμιτο από τα συνηθισμένα στην εποχή των… «Κυριακών που επέστρεψαν».

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αρχίσει από το Ηράκλειο να ξεμπερδεύει με θέματα που έχει ο ίδιος. Δέκα σερί ματς χωρίς γκολ στο ημίχρονο είναι πάρα πολλά! Έχει τέσσερα ματς εκτός έδρας χωρίς νίκη (Λευκωσία, Γιάννενα, Πόρτο, Μάντσεστερ), στέλνει στα «σκουπίδια» συνολικά το πρώτο 45λεπτο ενώ ακόμη δεν έχει βρει τον ρυθμό που θέλει. Λογικό το τελευταίο όμως πρέπει να βιαστεί για να είναι όσο πιο έτοιμος και προετοιμασμένος γίνεται ώστε να πάρει το «τρίποντο» και να πάει απόλυτα ήρεμος στη διακοπή και την επανέναρξη που έχει αγώνες χωρίς ανάσα, ντέρμπι και καθοριστικά ματς για την Ευρώπη.

Δεν θα είναι εύκολο στο Ηράκλειο. Μπορεί να το κάνει εύκολο ο Ολυμπιακός που έτσι και αλλιώς δεν έχει προβλήματα. Ο Μαρτίνς σετάρει την βασική του ενδεκάδα, βάζει νέα πρόσωπα μέσα για να τα εντάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται και περιμένει και ο ίδιος καλύτερη συνολικά εικόνα και κυρίως αποτελεσματική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ