ΠΑΟΚ : Πήρε δουλειά για το σπίτι, «έλυσε» το πρόβλημα του γκολ

ΠΑΟΚ : Πήρε δουλειά για το σπίτι, «έλυσε» το πρόβλημα του γκολ

Το επιτυχές πέρασμα του ΠΑΟΚ από τη Ριζούπολη, ήταν μια νίκη, αλλά δίχως τέρμα τα γκάζια, δίνοντας στον Γκαρσία αρκετή δουλειά στην διακοπή του πρωταθλήματος. Στα θετικά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος, στα τρία τελευταία παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα.

Ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη πέτυχε μία νίκη μεν αλλά δύσκολη, δε. Δεν ήταν η ομάδα που εντυπωσίασε όπως στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα και να μπαίνουν στο σακούλι οι βαθμοί της νίκης.

Αυτό έκανε χθες ο κουρασμένος ΠΑΟΚ, δεν ανέβασε σε κανένα σημείο του αγώνα στροφές. Το πήγε στο χαλαρό και του βγήκε. Από τους Ασπρόμαυρους δεν μπορούμε να ζητάμε να κάνουν παπάδες σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ακόμα σε θέση η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να το πετύχει, γιατί πολύ απλά χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά και τις κατάλληλες μονάδες.

Χθες από την αναμέτρηση απουσίαζε ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια είναι το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. Το κενό που υπήρχε στην αριστερή πλευρά με την απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη δεν καλύφθηκε καθώς δεν υπήρχε ο ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να το κάνει.

Ο Δικέφαλος από την καλή του αριστερή πλευρά έχασε το σύνολο των επιθετικών του ενεργειών. Έχασε την ταχύτητα τις πλαγιοκοπήσεις τους συνδυασμούς. Όταν δεν έχεις ένα από τα βασικά σου όπλα ακόμα και με τον Απόλλων Σμύρνης θα έχεις προβλήματα. Όταν όμως δεν έχεις ετοιμοπόλεμες λύσεις τότε αυτό είναι κακός μεταγραφικός σχεδιασμός και ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι έγινε το καλοκαίρι, αλλά και το μισό Φθινόπωρο με τα φύγε και ξαναέλα.

Η απόδοση του Δικεφάλου δεν ήταν στα στάνταρ που θέλει ο 43χρονος κόουτς, καθώς είχε κακή κυκλοφορία μπάλας και αδυναμία να ελέγξει τον ρυθμό και μόνο όταν μπήκε το Καντουρί, συμμαζεύτηκε στο κέντρο. Ο Μαροκινός έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής, όμως κακά τα ψέματα από την ομάδα λείπει ένα χαφ που θα διαθέτει ταχύτητα. Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που παρουσίασε μεγάλη αδυναμία ήταν στο να μπλοκάρει τις στημένες φάσεις του Απόλλωνα που σε όλο το ματς είχε μεγάλο θράσος στο παιχνίδι του.

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Δικέφαλος πέτυχε 10 γκολ. Οι Ασπρόμαυροι, που έβλεπαν τα αντίπαλα δίχτυα με το κιάλι, παρότι δημιουργούσαν δεκάδες ευκαιρίες σε κάθε αναμέτρηση , τώρα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την κάθε τους επιθετική προσπάθεια, μειώνοντας και τα ποσοστά τους στις εύστοχες τελικές προσπάθειες.

Με το απόλυτο των νικών στην εποχή Πάμπλο Γκαρσία πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Όπως είπε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο «Τσε» την ομάδα, ο Δικέφαλος χρειάζεται δουλειά, πολλή δουλειά. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να βελτιώσει όλα τα κακώς κείμενα. Χρειάζεται και η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών. Είναι ευκαιρία, η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ