Άρης : Το μεγάλο στοίχημα του Μάντζιου

Άρης : Το μεγάλο στοίχημα του Μάντζιου

Οι πρώτες εντυπώσεις που έχει κερδίσει ο Έλληνας τεχνικός και οι τομείς στους οποίους θα εστιάσει ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ισοβαθμεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και έχει δείξει ότι διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα και πληρότητα στο ρόστερ του για να ανταπεξέλθει.

Μερίδιο της συγκεκριμένης καλής πορείας ανήκει και στον Άκη Μάντζιο. Για τον Έλληνα τεχνικό η παρουσία του στον Άρη αποτελεί πρόκληση, είναι το μεγάλο στοίχημα της καριέρας του.

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την μυρωδιά από τα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης ή καλύτερα του Χαρίλαου, όπως και ονομαζόταν όταν φορούσε τη φανέλα του Άρη. Αυτό φυσικά από μόνο του δεν σημαίνει κάτι. Είναι όμως ένα επιπλέον πλεονέκτημα στη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο, που έχει θετικό πρόσημο.

Ο Άκης Μάντζιος έχει αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Η για την ακρίβεια, έχει ξεκινήσει να αλλάζει κάποια πράγματα και περιμένει ότι θα τα δει να υλοποιούνται στον απόλυτο βαθμό εντός αγωνιστικού χώρου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πάνω σ’ αυτό χρειάζεται δουλειά. Στο να αυξήσει, δηλαδή, την διάρκεια των συγκεκριμένων διαστημάτων στις αναμετρήσεις του.

Η ομάδα έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Κάτι που δεν οφείλεται μόνο στην αμυντική του γραμμή, αλλά και στη γενικότερη ανασταλτική λειτουργία του. Την οποία δουλεύει για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο.

Η πολύ μεγάλη ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά, του επιτρέπει να βρίσκει το γκολ που θα του χαρίσει τη νίκη. Αυτό συμβαίνει επί το πλείστον μέχρι τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι να συμμετέχουν ακόμα περισσότερο στον τομέα αυτόν και οι δύο ικανοί φορ που υπάρχουν στο ρόστερ, ο Λόπεθ και ο Μάνος. Αυτό θα κάνει και την μεγάλη διαφορά και θα επιτρέψει στον Άρη να κερδίζει πιο εύκολα.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον Άρη. Στα χέρια του Άκη Μάντζιου και τα πόδια των ποδοσφαιριστών του είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γιατί και οι προϋποθέσεις υπάρχουν και τις ικανότητες διαθέτουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ