Προκαλεί φόβο ο Άρης

Προκαλεί φόβο ο Άρης

Εκτός από τη εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα, το σημαντικό για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι ότι έχει αρχίζει να αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο την βλέπουν οι αντίπαλοι.

Ο Άρης συνέχισε τη προέλαση του στο πρωτάθλημα, καθώς ούτε ο Παναιτωλικός στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να τον σταματήσει.

Με το τρίποντο στο Αγρίνιο η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεφε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και ξεκινάει υπό τις καλύτερες συνθήκες τη προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης δεν έθελξε με την απόδοση του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ήταν όμως σοβαρός και πειθαρχημένος και άριστος στο τακτικό κομμάτι. Έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και μετά το γκολ που πέτυχε με το πέναλτι του Γκάμα, διαχειρίστηκε άριστα το υπέρ του αποτέλεσμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης κερδίσε χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοση του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς δείχνει οτι η ομάδα αποκτάει χαρακτήρα μέσα από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ακόμα, δεν άγχωσε τον κόσμο της στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και κράτησε άνετα το υπέρ της αποτέλεσμα.

Εκτός από τα προφανή βαθμολογικά οφέλη της νίκης στο Αγρίνιο, ακόμα ένα θετικό στοιχείο είναι οτι ο Άρης έχει αρχίσει να προκαλεί φόβο στους αντιπάλους του. Το αήττητο σερί, το οτι δεν δέχεται γκολ, η ποιότητα του ρόστερ του, το οτι συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας είναι στοιχεία που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπουν οι αντίπαλοι.

Τα παιχνίδια απέναντι στον Άρη έχουν αρχίσει να γίνονται από αυτά που το θετικό αποτέλεσμα είναι εκτός προγράμματος για τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εκτός , φυσικά, από φόβο στους αντιπάλους, ο Άρης συνεχίζει να…κερνάει πίκρα και στεναχώρια στους καλοθελητές, που κάθε εβδομάδα περιμένουν με ανυπομονησία το στραβοπάτημα και αυτό δεν έρχεται.

Στον Άρη στρέφουν, πλέον, τη προσοχή τους στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ενα παιχνίδι με έπαθλο τη μοναξιά στη κορυφή της βαθμολογίας.

ΥΓ. Ο Σούντγκρεν δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι οτι του άξιζε η ευκαιρία που πήρε από τον Άκη Μάντζιο.

ΥΓ1. Ο Είναι εντυπωσιακή και δεν συνάδει με το νεαρό της ηλικίας του, η ωριμότητα που δείχνει κάτω από την εστία του Άρη ο Μάριος Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ